Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 25 53.19%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 19 40.43%
3 gwiazdki - Przeciętne 1 2.13%
2 gwiazdki - Zgroza 1 2.13%
1 gwiazdka - Strach się bać 1 2.13%
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.02.2006, 17:28   #11
Calintz
Guest

Domyślnie

Bardzo fajny komix!!! przyznam szczerze że zapowiada się bardzo dobrze!! Oby okazał się tak dobry jak "Balcony Revolution" . Ocenie po drugim odcinku, ale na razie dałbym 9/10 gdyż w niektórych miejscach są literówki, ale wierze że się poprawisz.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.02.2006, 20:24   #12
~!~ScHiZoLkA~!~
Guest

Domyślnie

Dziękuję, za wszystkie komentarze! Kurcze, nie spodziewałam się tylu pozytywów! Tak mnie to motywuje , że przed chwilą zaczęłam już zdjęcia do 2-go odcinka :]
Pozdro
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.02.2006, 22:36   #13
Sesca
Guest

Domyślnie

Nudne.
Komercha. Próbujesz podbić BR.

Nie uda się.
Aczkolwiek coś mnie urzekło.
5/1o
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.02.2006, 06:55   #14
Issa
Guest

Domyślnie

'Cała łazienka zalana'- haha. Brzmi jak slot reklamowy.
Pierwszy odcinek mało zajmujący. Proponuję porawić błędy wskazane przez innych użytkowników- choćby to ' na prawdę' (winno być: 'naprawdę'). Nonsensem jest także pisanie '5 minut później w pokoju Sebastina', bo nie wierzę, że droga do innego pokoju zajmuje tyle czasu, nawet, jeśli pokój ten umiejscowiony jest na piętrze. Niektóre zdjęcia nie wnoszą niczego do fabuły, choćby te dwa, które dotyczą powrotu na parter. Wystarczyłoby jedno. Teksty raczej nudne, treść póki co także. No nic. Poczekamy zobaczymy co dalej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.02.2006, 11:55   #15
Terierek
Guest

Domyślnie

Co do wykonania nie mam się czego uczepić. Zdięcia są ładne , dialogi logiczne i zrozumiałe. Fabuła na razie nic nie wnosi ale jak wiadomo akcja zaczyna się zwykle rozwijać w okolicach 3 odcinka. Komix na razie mnie nie zaciekawił dlatego że jest "relacją" z normalnego dnia zwykłej rodziny. Gdyby było to Fs a nie komix na pewno uzyskałoby u mnie większe zainteresowanie i pochwałę, ale jak już powiedziałam wcześniej nie mogę cię potępiać za sposób wykonania. Jak na pierwszy odcinek jest naprawde nieźle.
A tak na marginesie :
Mam już dość komixów wyrastają jak grzyby po deszczu. Po debiucie Girl_nr_6 wszyscy zaczeli szaleć myśląc że zrobienie komixu to jedyna droga by się coś udało. Ludzie opamiętajcie się ! dziękuje za uwage (nie ma to jak stare dobre fs)

Ostatnio edytowane przez Terierek : 08.02.2006 - 11:57
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.02.2006, 16:19   #16
Jelka
Guest

Domyślnie

Bardzo fajne Fs..i zabawne..Najlpesze było z tą łazienką
i z ym faceem co ma muskuły..Zdięcia są ładne i wyraźne..
Narazie jest superowe..Mam nadzieje ze bedzie tak dalej ..
Pozdrawiam :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.02.2006, 18:12   #17
jutta
Guest

Domyślnie

Spośród wszystkich innych powstałych ostatnio komiksów ten wyróżnia się zdecydowanie na plus - dialogi są na poziomie przyzwoitej telenoweli.

Nie pasują mi tylko wypowiedzi Moniki i jej mamy - rozumiem, że są idiotkami, ale przegięłaś z tymi idotyzmami.

Literówki, ortografy i interpunkcja - są, ale nie porażają. Widzę, że poprawiłaś "naprawdę", więc dodam jeszcze "niedługo" - też powinno być razem. Przed myślnikiem i po nim powinna być spacja.

Dygresja: nie umiem niestety porównać do BR, bo to ostatnie przeczytałam dokładnie tak samo, jak "Wojnę polsko-ruską pod flagą biało-czerwoną", tzn. przeczytałam 5 odcinków (w przypadku Masłoskiej 5 stron) i stwierdziłam, że nie mogę czytać dalej, bo mój młody i delikatny umysł tego nie zniesie. Na wszelki wypadek jednak zajrzałam na koniec - i obydwu przypadkach bardzo mnie miło zaskoczył. Nadal jednak uważam, że nie mam obowiązku z powodu miłego dla oka końca brnąć przez to całe błocko w środku.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.02.2006, 19:14   #18
Marei
Guest

Domyślnie

Bardzo ciekawe. Czekam na następny odcinek. Już domyslam się kto to XD. I w takich samych okolocznościach przeczytałem BR...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.02.2006, 20:57   #19
Baki
Guest

Domyślnie

Nom po twoim pierwszym fotostory.. które było...

To jest po prostu super. Od razu widać że jest bardziej profesjonalne. Żadnych zastrzeżen nie mam. Może tylko do tego że na plakacie postacie są zamazane.

Super to zdjęcie z widokiem na Miłowo. Boskie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.02.2006, 16:22   #20
cocojumbo
Guest

Domyślnie SiiiiiiimJork !!!!!!!!!!!!!!

nie no nie ma co pomysłowe , ale żeby nie było że się czepiam , nieżle się to czyta ale akcja jak na razie sie nie rozkreca wiec poczekam na drugi odcinek . całkiem, całkiem jak narazie i nazwy oryginalne
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania