![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Chwila. Czegoś nie kapuję.Przecież rodzina jest ALBO w Miłowie, ALBO w Weornie. Chyba, że chcesz ją mieć w obu okolicach. Wtedy:
1) W Weornie klikasz na dom rodziny, którą chcesz przenieść. Dajesz "SPAKUJ DO PLIKU". 2) Kiedy już ci się spakuje, wychodzisz z gry. 3) Wchodzisz w Moje dokumenty/EA GAMES/The Sims 2/PackagedLots. Wybierasz stamtąd ten domek i instalujesz go tak, jak ściągnięte domki. 4) Wchodzisz do gry, do Miłowa, i w skrzyni domów masz ten dom, razem z Kapuletami. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Edit: Niestety nie dziękuję Ci ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez lulka : 08.02.2006 - 15:37 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wystarczy rodzinkę wraz z domkiem wrzucić do skrzyni domów... Tylko wtedy nie pozostaną w Veronie, chyba, że jakoś skopiujesz ten domek...
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zrob tak: W widoku okolicy kliknij na domek z rodzinka. Następnie z lewej strony tego prostokąta z rodzinką pojawią sie 2 ikonki wybierz tą z literką "i", to zdaje się dolna ikonka. Jak klikniesz z lewej strony bedziesz miała 3 ikonki i ta która umożliwia spakowanie do pliku to zdaje się ta górna, ale na wszelki wypadek nim cos klikniesz najedz na nie myszka i się upewnij ![]() Dalej postępuj jak w poscie Kash ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|