|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 53.19% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
19 | 40.43% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
1 | 2.13% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 2.13% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 2.13% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Tych komiksów ostatnio nadzwyczaj dużo się porobiło... Jednak nie twierdzę, że to źle. Nie - inaczej.
Moda rozpoczęła się od Balcony Revolution. A później cała reszta wyglądała albo mizernie, albo były klonami pierwowzoru. A tutaj inaczej. Fabuła ciekawa, poprawnie napisane dialogi (zaledwie parę literówek). Podoba mi się. Z lekkim sercem mogę przyznać - czekam na następne odcinki. Nie odbierz tego nazbyt banalnie... |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Cześć! Chciałabym tylko poinformować Was, że 2. odcinek pojawi się najpóźniej w niedzielę. Połowę zdjęć już mam, jeszcze druga połowa i będzie gotowe. Przepraszam , że czekacie tak długo, ale miałam zbyt dużo nauki w tym tygodniu i nic nie udało mi się zrobić. Pozdrawiam
~!~ScHiZoLkA~!~ Edit: Naobiecywałam, nabiecywałam i żałuję, bo czuję , że termin na drugi odcinek się znowu przesunie. A to dlatego , że : Potrzebuję scenkę w mieście. No i mój mały bohater musi tam być. A do mista dzieci nie mozna zawieźć. Więc musze zbudować parcelkę mieszkalną, zrobić ja na imitację miasta , wprowadzić tam kilka Simów, porobić fotki, przeprowadzić Małego i jego mamę spowrotem do starego domu , porobić dalsze fotki , obrobić i takie tam jeszcze różne :] Więc sorki, jak się uda do jutra, to się uda, a jak nie to nie. Ostatnio edytowane przez ~!~ScHiZoLkA~!~ : 12.02.2006 - 00:13 |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Całkiem fajne
![]() P.S. Zapraszam za tydzień do czytania komiku pt:"Powiedz mi prawdę..." |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
[B] Bardzo fajny ten komiks!! Zdjęcia mi się otwierają normalnie więc wszystko gra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Świetny komiks...ocenię po drugim odcinku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
Muszę przyznać, że narazie nie ma nic ciekawego - jeżeli chodzi o treść oczywiście, bo nic szczególnego się nie wydarzyło. Aczkolwiek komiks zrobiony jest starannie, co bardzo cenię. Dialogi są nawet fajne i bardziej inteligentne niż w >niektórych< komiksach na tym forum. Dalej już się nie bedę wypowiadać tylko poczekam, aż akcja się rozwinie. A więc dawaj kolejny odcinek i to szybko.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Bardzo spodobał mi się komiks
![]() Pomimo, ze fabuła jest troche hm... nudna i mało wciągająca, to jednak coś jest takiego w tym FS, że jest świetne ![]() W końcu to 1 odc... np. w BR pierwszy odcinek też zapowiadał, że będzie zwykłym komiksem o pustej lasce, a potem co? Osiągnęło wieeeelki sukces! ![]() Zdjęcia są też bardzo ładne ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Ja tez uwazam, ze komiks zapowiada sie calkiem niezle.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Cześć. Strasznie długo czekaliście na drugi odcinek. Nie miałam czasu na robienie czegokolwiek. Codziennie szkoła do 17-00, miliony zadań z matmy do rozwiązywania, do tego masa sprawdzianów. Może się zawiedliście, ponieważ ten odcinek nie jest zbyt ciekawy. Ale po prostu, co można wymyślić o dniu kobiety z dzieckiem? Jeśli jest tylko ona i Mały, nie ma się co dziwić , że nic się nie dzieje, bo nie mogą przecież razem rozmawiać, ponieważ Mały nie umie mówić. Ale dosyć przynudzania. Czytajcie:]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Ha tak myslalam ze to on
![]() pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez ~Asiulek94~ : 15.02.2006 - 17:32 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|