Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 25 53.19%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 19 40.43%
3 gwiazdki - Przeciętne 1 2.13%
2 gwiazdki - Zgroza 1 2.13%
1 gwiazdka - Strach się bać 1 2.13%
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.02.2006, 16:35   #21
kitka
Guest

Domyślnie

Tych komiksów ostatnio nadzwyczaj dużo się porobiło... Jednak nie twierdzę, że to źle. Nie - inaczej.
Moda rozpoczęła się od Balcony Revolution. A później cała reszta wyglądała albo mizernie, albo były klonami pierwowzoru.
A tutaj inaczej. Fabuła ciekawa, poprawnie napisane dialogi (zaledwie parę literówek). Podoba mi się. Z lekkim sercem mogę przyznać - czekam na następne odcinki. Nie odbierz tego nazbyt banalnie...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.02.2006, 20:07   #22
~!~ScHiZoLkA~!~
Guest

Domyślnie

Cześć! Chciałabym tylko poinformować Was, że 2. odcinek pojawi się najpóźniej w niedzielę. Połowę zdjęć już mam, jeszcze druga połowa i będzie gotowe. Przepraszam , że czekacie tak długo, ale miałam zbyt dużo nauki w tym tygodniu i nic nie udało mi się zrobić. Pozdrawiam

~!~ScHiZoLkA~!~

Edit:
Naobiecywałam, nabiecywałam i żałuję, bo czuję , że termin na drugi odcinek się znowu przesunie. A to dlatego , że :
Potrzebuję scenkę w mieście. No i mój mały bohater musi tam być. A do mista dzieci nie mozna zawieźć. Więc musze zbudować parcelkę mieszkalną, zrobić ja na imitację miasta , wprowadzić tam kilka Simów, porobić fotki, przeprowadzić Małego i jego mamę spowrotem do starego domu , porobić dalsze fotki , obrobić i takie tam jeszcze różne :] Więc sorki, jak się uda do jutra, to się uda, a jak nie to nie.

Ostatnio edytowane przez ~!~ScHiZoLkA~!~ : 12.02.2006 - 00:13
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.02.2006, 10:40   #23
dusiapl
Guest

Domyślnie

Całkiem fajne Jednak nie wyświetla Ci się kilka obrazków między innymi 47, 48(chyba) i ostatni.Ocenę wystawię po 2-3 odcinku.
P.S. Zapraszam za tydzień do czytania komiku pt:"Powiedz mi prawdę..."
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.02.2006, 21:26   #24
Krasnalek
Guest

Domyślnie

[B] Bardzo fajny ten komiks!! Zdjęcia mi się otwierają normalnie więc wszystko gra Szkoda że nie udało Ci się dzisiaj dodać następnego odcinka... Ale czekam, :*:* Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.02.2006, 15:30   #25
Fraise
Guest

Smile

Świetny komiks...ocenię po drugim odcinku Tylko szkoda,że zdjęcia się późno wyświetlają A właśnie podasz stronkę,z której brałaś meble do pokoju synka Mai?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.02.2006, 17:06   #26
rosex

Reputacja: 10
Wink Może być ;)

Muszę przyznać, że narazie nie ma nic ciekawego - jeżeli chodzi o treść oczywiście, bo nic szczególnego się nie wydarzyło. Aczkolwiek komiks zrobiony jest starannie, co bardzo cenię. Dialogi są nawet fajne i bardziej inteligentne niż w >niektórych< komiksach na tym forum. Dalej już się nie bedę wypowiadać tylko poczekam, aż akcja się rozwinie. A więc dawaj kolejny odcinek i to szybko.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
stare 13.02.2006, 17:08   #27
..::CaRmEn::..
Guest

Domyślnie

Bardzo spodobał mi się komiks Nie miałam oporów by postawić "odlotowy".
Pomimo, ze fabuła jest troche hm... nudna i mało wciągająca, to jednak coś jest takiego w tym FS, że jest świetne
W końcu to 1 odc... np. w BR pierwszy odcinek też zapowiadał, że będzie zwykłym komiksem o pustej lasce, a potem co? Osiągnęło wieeeelki sukces!
Zdjęcia są też bardzo ładne No, no... czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek
Pozdrawiam!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.02.2006, 19:32   #28
konwallia
Guest

Domyślnie

Ja tez uwazam, ze komiks zapowiada sie calkiem niezle. Zdjecia przejrzyste. Dialogi czytelne, we wlasciwej kolejnosci. No i odcinek zacheca do dalszego czytania. Zaintrygowalo mnie ojciec glownej bohaterki i te kradzieze kur
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.02.2006, 17:11   #29
~!~ScHiZoLkA~!~
Guest

Domyślnie Odcinek II.

Cześć. Strasznie długo czekaliście na drugi odcinek. Nie miałam czasu na robienie czegokolwiek. Codziennie szkoła do 17-00, miliony zadań z matmy do rozwiązywania, do tego masa sprawdzianów. Może się zawiedliście, ponieważ ten odcinek nie jest zbyt ciekawy. Ale po prostu, co można wymyślić o dniu kobiety z dzieckiem? Jeśli jest tylko ona i Mały, nie ma się co dziwić , że nic się nie dzieje, bo nie mogą przecież razem rozmawiać, ponieważ Mały nie umie mówić. Ale dosyć przynudzania. Czytajcie:]

Odpowiedź z Cytatem
stare 15.02.2006, 17:28   #30
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Ha tak myslalam ze to on ale swietny bardzo udany odcinek , a jesli pamietasz podaj stronke skad scianelas ten wozek dla dziecka i ubranko Majki gdy wychodzi do miasta spotkac sie z tym facetem
pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez ~Asiulek94~ : 15.02.2006 - 17:32
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania