|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 32.26% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
11 | 35.48% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
5 | 16.13% |
2 gwiazdki - Zgroza |
2 | 6.45% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
3 | 9.68% |
Głosujących: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pozdrawiam. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Mi się to podoba. Zgadzam się z Sayą, to nie musi być interpretacja tamtej orginalnej Takamagahary (czy jakoś tak). Bo skoro imiona nie są takie same ...
Ocena: 8/1o ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
takamagahary nie czytałam... ale kamikaze kaito jeanne tak xP , z tego co inni piszą fabuła jest zupełnie inna więc najwidoczniej poprostu dałaś jej takie imię i to wszystko... komik nie jest taki zły
![]() Ostatnio edytowane przez pocia : 24.08.2006 - 17:47 |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
... Chcę Ci powiedzieć Autorko, że sama niejednoktrotnie pisałam FS. Pierwsze zawsze jest do bani
![]() Zdjęcia: ... Drażnią mnie "otwarte, ukryte" ściany. Wygląda to nie estetycznie... I trójkącik... Staraj się przełączać Trójkąt nad inego sima... Tekst: Zwykły Nie lubię komiksów. Ponieważ- są tylko słowa a brakuje opisów, pięknie opisanych wydarzeń, i całego tre te te te.... I tak naprawdę: Co się działo w tymm odcinku: Wróciłam z farmy. Koniec. Poszłam do koleżanki. Koniec. Wiadomości. Koniec. Jak by tak wyglądał plan wydarzeń na jęz. polski z czwartej klasy, to wybacz ale postawiłabym ci jak i inni czytelnicy 1 ... Ale jak mówiłam- pracuj nad tekstem. Może- dodaj ramki, zrób plakat... Zrób "zabiegi kosmetyczne" tekstu. To ci radzę... Mówsz- po drugim odcinku... (nie patrzyłam dalej, więc może być jakiśxD) nie oceniam.... |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Mnie tam się podoba jest oki na 80%, a to dobrze!
Moje fotostory:http://blog-coolezanki.blog.onet.pl/- wchodźcie, komentujcie i krytykujcie! |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Kaito, stań się Takamagaharą!!! Muahahaha xD
Dobra widze, że autorka poddała się i nic dalej nie pisze... szkoda ;-P Chętnie przeczytałabym dalej tą fascynującą historię ;-D Kaito, Basia.... lol xD Może jednak dasz nowy odcinek?? Pozdrawiam ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Świetne fs daje9,5/10 lubie takie
pozdro,papa |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
nie obrażaj się. Mnie treść wciągnęła chociaż nie podoba mi się grafika, odjkryte ściany i ćcionka ale- pisz dlaej, proszę
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Reputacja: 15
|
![]()
oto cała załoga "Takamagahary" wszystkie obrazki przepadły w raz z formatem więc nie moge dokończyć. Mam tylko przedstawienie postaci
![]() ![]() Wojowniczka Santie - miała być w czwartym odcinku i dusić Kaito ![]() Kaito - główna bohaterka Takamagahara - postać która objawia się Kaito miała być już w drugim odc Zombie Gone - miał być w drugim odc będzie miał styk z takamagaharą Fabos - mieszkaniec innego świata jeszcze nie był w planach Złodziej - pierwszy odcinek chciał wziąć telewizor Kaito UFO - trzeci odcinek walczył z Kaito Żniwiaż - dawna sympatia kaito, chciał ja nabrać co skończyło sie dla niego tragicznie. Miało byc tak pięknie :1smutny: ;(
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|