Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.02.2006, 20:28   #1
natee123
Guest

Post Fryzury i PeggyGirl

Joł! W moim ostatnim poście któraś lub któryś z Was podała/podał mi link do PeggyGirl i próbuję ściągnąć Mesha i nie wiem co dalej

A tak właściwie to poszukuję fryzurek takich jak na PeggyGirlPeggy Girl a podobają mi się głównie 15 chyba i 13 a więcej nei oglądałam i cos takiego poproszę

Kocham Was :*

I chłopczyków :*

I dziewczynki :*

I Simów :*

I Simki :*

Mua :*

I jeszcze taka bielizna jak w np. La Prostituto ma Irisz na pierwszych zdjęciach a na następnych nie wiem
Może opiszę ją:
-stringi, no sami wiecie
-biustonosz, taki żeby sexy wyglądał
oraz można z:
-kabaretkami, to są te skarpetki/podkolanówki/nadkolanówki itd. w siateczkę
-mogą być szpilki, ale z wysokim obcasem

No to chyba tyle

A i piszcie tak:
F http://tutaj.jakiś.link - Co oznacza fryzurę
B http://tutaj.jakiś.link.inny - Co oznacza bieliznę
FB http://nie.wiem.jaki.link - Co oznacza fryzury i bielizny na stronce

ja ide szukac

aha proszę o mobilizację do tworzenia fotostory

i nie wiem czy o *****ach czy o miłości nastolatki czy o Blog 27 (ale fun będzie

PS. Nie wiem kogo kocham
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.02.2006, 22:13   #2
~!~ScHiZoLkA~!~
Guest

Domyślnie

Sorki, że nie na temat, alew tym dziale prosimy o coś, jakieś dodatki, a nie zwierzamy się kogo kochamy. I o mobilizacje do robienia FS to chyba nie tutaj...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.02.2006, 23:01   #3
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał natee123
Joł! W moim ostatnim poście któraś lub któryś z Was podała/podał mi link do PeggyGirl i próbuję ściągnąć Mesha i nie wiem co dalej
Nie wiem, w jakim sensie nie wiesz co dalej, ale po ściągnięciu mesha wypakowujesz go normalnie do Downloads, tak jak fryzury i inne dodatki do gry. Mam nadzieję, że udało Ci się ściągnąć, bo piszesz, że "próbujesz".

Specjalistką od linków nie jestem, więc niestety żadnych Ci nie podam. Może ktoś się znajdzie, kto Ci je poda, ale trudno się w takim długim poście z dużymi odstępami, pozdrowieniami (?) i nie związanymi z tematem prośbami i innymi rzeczami połapać... Staraj się pisać zwięźle. Jeśli chcesz, oczywiście.

A mobilizacja do pisania fs? Zgadzam się ze Schizolką, to na pewno nie miejsce na takie prośby... Nalepiej zmobilizujesz się idąc do działu Fotostory i patrząc na inne fs (tak mi się wydaje). Sama nie wiem. Ale jeśli to prawda, planujesz zrobienie fs (komiksu?) od czerwca, jak napisałaś w poprzednim swoim temacie, to chyba już powinnaś być zmobilizowana? A Twoich propozycji najbardziej podoba mi się pomysł na fs o Blog 27. Rzeczywiście byłby FUN, ale pod warunkiem, że wykonałabyś to ze "smakiem"...

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania