![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej!
![]() To jest Katrina... ![]() Andrea... ![]() I Samanta typowa blondynka... ![]() Jeżeli spodobały wam się moje simki zagłosujcie w konkursie miss sim na kandydatkę nr. 17 ![]() Ostatnio edytowane przez JuStYnKa : 17.02.2006 - 21:32 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Katrina przypomina mi kogos, ale nie jest za bardzo ladna... 4/10
Andrea, ujdzie, ujdzie, ma swoj urok. 6/10 Samanta.. Heh. Sredno ladna. 5/10 Twoje simki maja swoj urok, wygladaja jak laleczki ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wszystkie puste lalki !! 1 podobała by mi się gdyba miała inną karnację ... Lepiej twórz simki orginalne, nie powtarzalne
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Takie troche puste, wymalowane lale. To moje pierwsze wrażenie. Ale twórz dalej
![]() Ps. Hm..a co ma wspólnego to czy podobają nam się twoje simki z tym, żeby głosowac na nie w konkursie miss sim?? Nie widzę związku. Te simki są inne i ta w konkursie jest inna.. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Katrina-ma to coś w sobie...
![]() Andrea-śliczna!7/10 Samanta-boska!Jaka sweet!9,9/10! |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bez urazy, ale pierwsza jest okropna.
![]() ![]() Druga simka za to mi się podoba najbardziej z tej trójki. ![]() ![]() Trzecia przypomina mi z wyglądu Paris Hilton. Wygląda gorzej od drugiej, ale lepiej od pierwszej... Ogólnie taka laleczka i jak dla mnie niezbyt. Włosy bardzo jasne, na twarzy pełno różu... Ten pieprzyk pod okiem mi nie pasuje- za duży. To wszystko, co amm do powiedzenia na temat Simek. ![]()
#7 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za oceny. Wzięłam sobie do siebie co napisaliście na ich temat i zrobiłam następne. Starałam się aby nie wyglądały jak laleczki mam nadzieje, że są leprze od poprzednich.
Perełka-13 chodziło mi o to, że jeżeli podobają wam się simy mojego autorstwa to zagłosujcie na moją simke, na pewno różni się od tych bo jest bez dodatków. Nicol: ![]() Monika: ![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... Jak dla mnie wyglądają lepiej niż poprzednie (choć tamtej drugiej nie dorównują
![]() Pierwsza bardziej mi się podoba. Może ze wzglądu na golf (chyb anie widziałam, zeby ktoś dawał Simkę w golfie), przez co się wyróżnia. No i dobrana odpowiednia fryzurka, lekki, naturalny makijaż. Fajna. ![]() Drugiej zarzucić nic nie mogę, choć nie urzeka mnie. Nie zachwycają mnie Simki-damy z kokiem, naszyjnikiem, sukienką, ciemnymi włosami- często takie widziałam. Ale wszystko z nią w porządku, lepsza od pierwszej i trzeciej z pierwszeego posta. ![]() Pozdrawiam
#9 |
Guest
|
![]()
Yyy... Pierwsze co zauwazylam to, to ze za kazdym razem wkladasz ten sam makijaz i forme glowy... Nic prawie nie zmieniasz oprocz fryzury i koloru oczu.
Hm... Bo widzisz, to za cudnie nie wyglada. Kazda simka strasznie do siebie podobna. Na poczatku myslalam, ze pewnie cos nie co zmienisz. Nie zmienilas. A szkoda, bo jak kazde nowe simki maja byc takie same... Wiec ocenie, piewsza nie taka zla. Makijaz lekki i dobrze dopasowany. Druga... Widac, ze lubisz peggy ![]() Hm, ogolnie to moze nie jest zle, ale te Twoje simki wyglada jak klony, ktorym tylko fryzure zmieniasz.... |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hmm te już mi się bardziej podobają ale nadal nie mają swojego wyrazu. Mi chodzi o te że np. będzie piegowata, duży nos to ona dla mnie jest ładna; będzie charakterystyczna.
![]() p.s. Skąd masz 1 fryzurkę w II parcie?? ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|