![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo ladna, wnętrze miłe i przytulne. Bardzo mi się podoba
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ciekawa bryła... wnętrze także podoba mi się czyżby to był clean? Wszystko ładnie podobierane, nawet tapety do foteli, sof i łóżek. Jedyne pomieszczenie które mi się nie podoba to łazienka, taka jakaś mała, pusta i nie pasuje mi tapeta do kafelek a tak to bardzo ładnie.
Ostatnio edytowane przez JuStYnKa : 20.02.2006 - 08:47 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Domek... jest śliczny *_*
Oglądałam wiele Twoich domków i uważam że masz coś z Alii ;> Oczywiście ja już daje 10/10 *___* I pobieram... Pozdro ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Odczepta się od alii.
![]() Bardzo fajowski cleanik. Co prawda baszta zwisająca lekko nad barierką nie wzbudziła we mnie szalonego entuzjazmu i przywołała na myśl krzywą wieżę w Pizie. Ale cóż. Widać mial to być nieregularny gołębnik, a nie rasowa baszta. Jedno co bym dopieściła to tereny. Te kamuszki wyglądają jakby właścicielka potraktowała je ACE -wybielacz nad wybielacze. |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ale łaaaaaaaaaadneeeeeeeeeee... Z zewnatrz jest piekne, a w srodku tez spoko
![]()
#7 |
Guest
|
![]()
Kolejna, stylowa parcelka a la camilla
![]() edit: zapomnialam powiedziec ze jeszcze screeny mi sie nie podobaja, tzn kat pod ktorym robilas zdjecia... zle sie to oglada. Ostatnio edytowane przez konwallia : 20.02.2006 - 14:11 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
nio wiecie jak wam sie moga te kamyczki nie podobac???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dom mi się tak średnio podoba może dlatego że mógłby być chociaż troche większy ale powiedzmy że dam 7/10 bo nie jest pięknie ani nie jest koszmarnie lol
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|