|  21.02.2006, 19:29 | #12 | 
| Guest 

|   

simek, jak jestes takim ekspertem to mam jeszcze jedno pytanie :) zostala mi jedna tarcza do odblokowanie 3 zadania i w łazience prefektów jak zdobędę jeszcze jedną minitarczę to dostanę wlasnie tą 1 tarcze i mam takie pytanie: czy w lazience(nie tam gdzie rury, tylko tam gdzie wanna) są jakieś minikarty, bo strzelam we wszystko i nie ma :/ jest takie cos <lol> za barierkami, ale przez nie nie moge rzucic kociolkiem mam nadzieje, ze rozumiesz cokolwiek z tego co napisalam :P | 
|   | 
|  21.02.2006, 21:10 | #13 | |
| Guest 

|   Cytat: 
  Na poziomie "Łazienka prefektów", pisze, ile tarcz zostało do odblokowania kolejnego poziomu. Jeśli tam nic nie pisze, to znaczy, że ani razu nie przeszłaś Łazienki prefektów. W tym wypadku musisz przynajmniej raz przejść cały ten poziom  Miłego grania! | |
|   | 
|  21.02.2006, 21:15 | #14 | |
| Guest 

|   Cytat: 
  ?  Może raczej minitarcze? Wiesz, niebardzo rozumiem o co ci chodzi... Jeśli chodzi tylko o pytanie czy są jakieś minitarcze tam gdzie wanna, to odpowiedź jest niestety negatywna  Może żeby się nie męczyć z tą łazienką, to spróbujesz znaleźć jedną tarczę na innym poziomie? Bardzo dużo jest na zielarstwie oraz w zakazanym lesie  Życzę miłej zabawy z tarczami  ! P.S Jeżeli chcesz dokładnie się dowiedzieć o to co pytasz, to napisz trochę jaśniej? | |
|   | 
|  21.02.2006, 23:35 | #15 | |
| Guest 

|   Cytat: 
 dzięki za odpowiedz | |
|   | 
|  22.02.2006, 07:45 | #16 | 
| Guest 

|   

Nie ma za co! Jak masz jakieś pytania i problemy to zawsze możesz na mnie liczyć    | 
|   | 
|  22.02.2006, 08:10 | #17 | 
| Guest 

|   

Jak grac we 3 osoby?    | 
|   | 
|  22.02.2006, 09:08 | #18 | |
| Guest 

|   Cytat: 
  A co do tej łazienki prefektów - to tam jak się przejdzie przez te 1. rury, potem się idzie te krany poodwracać, to jak przejść przez następe rury?? Nie ma tam nigdzie kociołka i nie wiem co robić :/ | |
|   | 
|  22.02.2006, 17:50 | #19 | 
| Guest 

|   

W pierwszym zadaniujak daję strzałkę w dół to Harry leci do góry, a jak daje do góry to on leci w dół. Ze skręcaniem jest normalnie...Pomóżcie, bo nie mogę tego przejść! P.S. Mam oryginał | 
|   | 
|  22.02.2006, 17:54 | #20 | 
| Guest 

|   

Sesca: Musisz mieć klawiaturę i dodatkowe 2 gamepady aby grać w trójkę     lp_rulez: Owszem, jest tylko trzeba trochę poszukać   Aweria: Niestety, tak już jest zrobione w grze i wszyscy tak mają   | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| 
 | 
 |