|
|
#1 |
|
Guest
|
Z góry przepraszam, jeśli taki temat już był, ale nie mam czasu sprawdzać
).Problem polega na tym, że za każdym razem jak wejdę na jakąś parcelę mieszkalną, na której mieszka jakaś rodzina, ona od razu umiera. Pff - nawet jej tam nie ma ! Tylko od razu pojawia się sam mroczny kosiarz i nagrobki... Y.. O co chodzi? :// |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Hmm, może dodatki z internetu?
Albo bawiłeś się kodami i hackami? Pewnie błąd, albo jakiś wadliwy dodatek. Sprawdź sobie grę Clean Installer'em. Jeżeli to nie to, to pojęcia nie mam jak pomóc. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Napewno się nie bawiłEm, bo jestem dziewczyną
. heh ![]() Właśnie też tak myślę, że jest to wina jakiegoś dodatku, hacku. Tylko teraz nie wiem, którego... I pomyślałam sobie, że ktoś miał podobny problem, i że może mi powie jak to się nazywało... Bo mam maase tych różnych dupereli i znaleźć winnego byłoby trochę trudno . Ale dzięki za pomoc .
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Sorry że zmieniłam Ci płeć
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706 No jeśli wiesz, że to wina dodatku to zainstaluj ten program ^^^, on znajdzie winnego ![]() Ja korzystam z tego programiku i wielokrotnie, pomógł mi uratować gre. |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
no ja własnie juz od ..iluś tam minut na nim siedzę i kasuję te "niedobre" dodatki
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|