Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 41 66.13%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 14 22.58%
3 gwiazdki - Przeciętne 2 3.23%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 5 8.06%
Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.02.2006, 20:51   #41
Angel com
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał egi
Wspaniale, po prostu cudownie. Moje serce się raduje. Z tego, co widzę, weszło tu już ze 100 osób, co tu robili nie mam pojęcia, ale nie zostawili ani komentarza, ani nie raczyli zaznaczyć czegoś w ankiecie. Nie wydaje mi się, żeby było to aż tak skomplikowane czy trudne, że aż niewykonalne. Ale dobra, ja jestem odrobinę zawiedziona. Właściwie to zastanawiam się, czy jest sens pisać dalej...
Spróbuj przestać pisać to cię odnajdę i pobiję. Normalnie sie nie przejmuj. Będzie dobrze... Ja to czytam i to jest ważne. xD
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.02.2006, 20:54   #42
kinianka
Guest

ThumbsUp

Oczywiście,że jest sens pisać dalej. Nawet nie mów, że nie ma. To jest jedno z lepszych fotostory i delikatnie mówiąc byłabym nieco zła gdybyś go nie skończyła.
Moja ocena to 10/10.
Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.02.2006, 20:57   #43
egi
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Angel com
Spróbuj przestać pisać to cię odnajdę i pobiję. Normalnie sie nie przejmuj. Będzie dobrze... Ja to czytam i to jest ważne. xD
W tej dziurze mnie nie znajdziesz, zapewniam ;]
Nie ma tu komentarzy, jak mam się nie przejmować? Może to fs jest tak beznadziejne, że nie można go nawet ostro skrytykować? No nie wiem. W każdym razie nie kręci mnie wysilanie się dla ludzi, którzy przechodzą koło tego całkowicie obojętnie.
(ech... od rana się użalam. A fe .)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2006, 13:34   #44
Chocolatté
Guest

Domyślnie

Czytam to po raz setny i nadal nie mogę się nadziwić, jakież to cudowne. To jest... Fajne. Nie, super, genialne, świetne, zawodowe! Pisz dalej, 10/10.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2006, 14:57   #45
..::CaRmEn::..
Guest

Domyślnie

Och... jej!
Na prawde to FS jest genialne Bardzo mi się spodobało! Takie hmmm... tajemnicze Lubie takie!
Jest bezbłędne, a zdjęcia rewelacyjne!
Na prawde... moja ocena 1oo/1oo xD Nie moge doczekać się 4 odcinka!
Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2006, 16:00   #46
DarkSwan
Guest

Domyślnie

Dosyć fajne. Przyjemnie i szybko się czyta. Co do braku komentarzy to się nie przejmuj, początki zawsze są trudne Z czasem będziesz miała ich coraz więcej. A może po prostu ludzie nie piszą bo nie chcą się powtarzać?
Pozdrawiam i życzę dalej tak wspaniałych wyników jak do tej pory Pisz dalej i nie miej pesymistycznych myśli, ja będę komentować napewno
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2006, 16:37   #47
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał girl_nr_6
Bardzo nietypowe i oryginalne fs.
Jeśli miałabym się do czegoś przyczepić, to wolałabym, żeby po myślnikach były odstępy. Estetyczniej by wyglądało.
Zgadza się - piszesz dobrym językiem, fotki są estetyczne. Jedynie te myślniki... Może tym razem FS o nastolatkach naprawdę okaże się być interesujące.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.03.2006, 13:59   #48
Leene
Guest

Domyślnie

Bardzo podobają mi się zdjęcia i Twój styl pisania (poza tym rzecz jasna- bezbłędny). ale sama fabuła jak na razie mało mnie interesuje, chociaż zapewne się rozkręci
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.03.2006, 14:54   #49
egi
Guest

Domyślnie

No i znowu jestem chora (koleżanka zabrała mi czapkę, jak wiało okropnie x] ) tym razem tak uwielbiana przez mój organizm angina ropna, na którą chorowałam już z 15 razy w życiu... ufff, chyba się już przyzwyczaję do siedzenia w domu, chociaż narzekać nie mogę, a syrop mam pyszniutki. Myślę, że jeżeli uda mi się zmusić mózg do większego wysiłku, odcinek może być przed poniedziałkiem (ustalony przez panią lekarz termin mojego wyzdrowienia)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.03.2006, 20:22   #50
Jelka
Guest

ThumbsUp

Bardzo ciekawe Fs..I wszystko zrobiłąś starannie..Bardzo mi sie podoba...
Napoczatku myślałam że Chloe (czy jak ona sie nazywała) jest
jakąś nauczycielką x] ..Fs Jest bardzo wciągające.. Więc napewno
zagłosuje w ankiecie i ocenie na najwyższy stopień, bo jest superowe
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości)

Zasady Postowania