![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
na pewno był już taki temat, ale jak wpisywałam niektóre hasła(te gdzie wydawało mi się,że ktoś mógł założyć taki temnat) nic mi nie znalazło. To ja mam kilka problemów. Chyba najważniejszy to taki obraz dzięki któremu mogę 'postarzać' simów, zwiększać im aspiracje i potrzeby(jak nie obraz to cokolwiek takiego co by spełniało te funkcje ;>). A dalej to zna ktoś może jakąś stronke z ładnymi fryzurami? (dla wszystkich). Z góry dziękuje i pozdrawiam!
GosieQ ;> |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo dziękuje za tą strone, ale niestety ściągnełam obraz i rozpakowałam go tam gdzie się powinno (mam nadzieje), ale nie dzła mi ;/ nie wiem czy w złe miejsce go zainstalowałam czy co... ale w ts2 : wb nie da się grać bez czegoś takiego ;>
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Myy dziwne... A który ściągnęłaś? Multi Painting? Czy jakiś inny? Mi działa, ale mam nż i ns. Wydaje mi się jednak, że powinien działać bez żadnych dodatków.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam Multi Painting i Energizer Painting. może źle rozpakowałam, ale nie wydaje mi się.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
hmm... Tez kiedys sciagnelam te obrazy i chyba dobrze zainstalowalam bo sa w grze. Problem w tym, ze nie ma zadnych dodatkowych opcji (jest tylko "podziwiaj")
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja polecam kod MaxMotives wpisujesz i już!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Już są! xD dopiero po kilku godzina jak poraz 3 czy tam 4 zaczęłam grać to były oO Chyba można już zamknąć temat ;>
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|