![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie widziałam jeszcze nigdzie takiego tematu. A konkursy na charakteryzację zachęciły mnie do przerabiania simów
![]() 1.Kasandra, Swatka, Kasia L., Lilianna P., Ogrodnik Leon-pod spodem 2.Swatka Gabriela Cień [3.Daniel, Niania, Rose 3.Ludzie z WB 5.Blaszkowie Nr.1-Kasandra Ćwir Przed: ![]() Po: ![]() ![]() ![]() Hmmm....trochę upodobniła się do mamusi ![]() Nr;2-Swatka Przed: ![]() Po: ![]() Nr.3 Kasia Langerak Przed: ![]() Po: ![]() Nr.4-Lilianna Przyjemniaczek Mam tylko po: ![]() To charakteryzacja dla zabawy wiem że wyszła brzydla Nr.5-Ogrodnik Leon ![]() Inne charakteryzacje możecie zobaczyć w konkursach ![]() Ostatnio edytowane przez Art : 16.03.2006 - 16:06 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
jest juz taki temat http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28140 tu zamiesc te rzeczy uwaznie patrz czy byl juz taki temat
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
winklus, to są zupełnie różne działy, a poza tym to charakteryzacje istniejących simów.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ładne... no może nie jakieś mega ekstra że weź, ale od razu lepiej wyglądają...Gratulejszyns
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kassy - wygląda mi zbyt bardzo na belle i nie lubię tej fryzury 6/10
Swatka - wygląda jak milionerka 9/10 Kasia - nie lubię gdy sim jest farbowany, w blondzie jej brzydko 5/10 Lilianna - Super ;p 9/10 Leon - nie podoba mi się 2/10 Zapraszam do mojego tematu Wszystko i nic (...)
#6 |
|
![]()
Kasandra Ćwir- ja tą fryzurę bardzo lubię (moja ulubiona z maxisowych
![]() Swatka- świetnie! Najlepiej ci wyszła z tych charakteryzacji (przynajmniej moim zdaniem), bardzo mi się podoba. ![]() Kasia Langerak- trochę sztuczna- albo blond, albo pieprzyk, bo dla mnie za bardzo wystylizowana. I ujęcie trochę za bardzo "ucięte"- nie widać całej fryzury. Lilianna Przyjemniaczek- nie pamiętam, jak wyglądała przed zmianą. ![]() ![]() Ogrodnik Leon- ja na konkurs zrobiłam go podobnie (przede wszystkim ta sama fryzura), ale się rozmyśliłam. Piękne to to raczej nie jest, raczej na bal przebierańców albo coś. ![]() Szkoda, że nie dałaś do ostatnich dwóch postaci zdjęć "przed". Naprawdę byłoby o wiele "porządniej". Jestem ciekawa Twoich kolejnych charakteryzacji. Pozdrawiam ![]()
#7 |
Guest
|
![]()
Kasandra mi się nie podoba, ale za to Swatka jest boska!Demon seksu!
Ja z lilliany zrobiłem zakupocholiczkę, ale twoje też jest niczego sobie. Ogrodnik -> No comments! Winklus -> to co tutaj odwalasz jest beznadziejne |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
THX bardzo za ocenki. Wiem że Leon okropny dałam go tylko żeby było więcej charakteryzacji.
Co do Kasandry i Belli to ta fryzura najbardziej jej pasowała i to również moja ulubiona. To że Kass wygląda jak Bella odkryłam dopiero przy wgrywaniu fotek na Imageshacka. Jeśli chcecie całą Kasię Langerak to mam tylko jej zdjęcia z porodu: ![]() No i nie na temat: córka którą urodziła jest śliczna :] myślałam że będzie tak brzydka jak bliźniaczki ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Na tym zdjęciu z porodu też niewiele twarzy widać. Myślę, że jest całkiem ok, choć ciemniejsze włosy chyba jednak bardziej jej pasują...
A co do córki... ładna, tylko za tą fryzurą nie przepadam. Ale to nei jest charakteryzacja do ocenienia. ![]() ![]() Czekam na kolejne charakteryzacje. ![]()
#10 |
Guest
|
![]()
Kasandra- nawet nawet. Ja też lubię tą fryzurkę
![]() ![]() Swatka- cudowna, piękna, śliczna, wspaniała.... zabrakło mi już słów ![]() Kasia- nawet niezła. Nie wiem czemu wydaje mi się taka troszku sztuczna... o.O 8/10 Liliana Przyjemniaczek- niezbyt mi się podoba. Może ta fryzurka do niej pasuje... ale mi s\do gustu nie przypadła 4/10 Leon- też taki trochę...dziwny (jak dla mnie). Może to przez te okulary, albo fryzurę... nie wiem. 4/10 Apropos córki Kasi... do jakich bliźniaczek miałaby być podobna? o.O |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|