![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jedynka i dwojka maja B. podobny ksztalt ust. Moze jedyneczka ma troche mneijsze. Inny makijaz. Spoko, ^^ , bez urazy ^^' Zreszta 5,5 to i tak dobra ocena. |
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bożę! One są.....! Ohydne!!!! Ble ble ble! Są takie sztuczne i wszystkie przypominaja mi Paris Hilton! Mają okropne usta brzydkie oczyh i takie sztuczne! Jak porcelanowe lalecki. Jest jeden plus. Mają takie nawed nawed fryzury To są ohydy
! 0,5/10 |
![]() |
#25 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bez obrazy, ale one wyglądają jak stwory (z wyrazu twarzy). Pierwsza i trzecia.
Druga mi się nawet podoba, ma ładne oczy i fryzurę. Pierwsza patrzy dziwnym wzrokiem. ![]() ![]() Trzecia bardzo blada ido tego krzywo ustawione oczy- najgorzej wyszła. Tak jak mówiłam, druga najładniejsza, ma tylko trochę dolną wargę zbyt "rozbudowaną", ale poza tym OK. Pozdrawiam ![]()
#26 |
Guest
|
![]()
Oto moja kolejna simka Natalia którą zamierzam dać na konkurs.
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Wszytkie twoje simki są strasznie wymalowane. Nie mozesz zrobić im delikatnego makijazu. Tak to sprawiaja wrazenie pustych lalek
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
No i Mely
![]() Nr1-Chyba ma indiańskie pochodzenie?5,6/10 ![]() Nr2- ![]() Nr3-O jejku ... Jejku ... Taka laleczka ... Ale nie w takim rodzaju jaki mi się podoba ;(.2,2/10 Natalia-Złączenie Twoich wszystkich simek ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Natalia, trochę pozmieniana, no i jednak dałam ją na konkurs nr.15. O to i parę fotek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Dużo tych simek
![]() ![]() 1. Ten skin z helaene nie podoba mi się, simka ma czerwone zmarszczki pod oczami. Fryz nastawiony na czub ![]() ![]() ![]() 2. Ta jest bardzo ładna. Wszystko mi w niej pasuje ![]() 3. Nie lubię tego typu urody. Innym mogło się spodobać, ale to nie mój gust ![]() ![]() Teraz simki z 2 posta ( o ile się nie mylę :p ) 1. Nicol jest bardzo łądna wdg. mnie ![]() ![]() 2. Przypomina mi twoją Natalię Nowak, która dałaś na konkurs... W sumie bdb ( ale rysy twarzy nie różnia się od poprzednich ) I zapanowała moda na tą fryzurę która za bardzo mi nie odpowiada ![]() ![]() Teraz te z 3 połsta ![]() 1. Ta ma zbyt grubą górna wargę i dziwną fryzurę. Ale jednak ładnym jest dobrze we wszystkim, bo twoje simki dobrze by wyglądały nawet w czubie a'la Elvis Presley ![]() ![]() 2. Piękna. Super szminka taka naturalna. Ona podoba mi się z twoich simek NAJBARDZIEJ. 100/10 ![]() 3. Wygląda jak kaczucha ![]() ![]() ![]() Nio to przechodzimy do 4 posta : Natalia przed była taka... wypicowana, nienaturalna... Nie podobał mi się cień do powiek, ale błyszczyk niczego sobie... No i Natala po zmianie ![]() ![]() ![]() Uff jakoś przez to przebrnęłam. Czekam oczywiście nas kolejne twoje simki... i pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez #Julka# : 05.03.2006 - 16:01 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|