![]() |
#481 |
Guest
|
![]()
Ja już chyba wspomniałam gdzieś o tym:
Miałam parkę studentów, wielka miłość, skończone studia, tralala... Koleś wraca do domu rodziców, postanawia się ochajtać z ukochaną. Zaprosił ją na wesele z innymi, co by mi przyszła w galowej sukni. Klikam Simem na łuk ślubny, a ten padalec podły się chajta sam ze sobą i nie ma bata, ani brak zapisu nie pomógł, ani nic. Rozwieść się ze sobą nie rozwiedzie, bo jak niby? Ma się sam ze sobą zdradzić? Panna dostała etat kochanki pod wspólnum dachem, tylko dzieci się potem niemogły doczekać, by tatuś został mężem mamusi. |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Guest
|
![]()
U mnie w The Sims 2 mały chłopiec (chodził już do szkoły) bujał sie na drzwiach od lodówki. Jak zrobiłam jakomś rodzine w Weronie to urodziła się dziewczyna, która miała tylko ubrania chłopca.
|
![]() |
![]() |
#483 |
Guest
|
![]()
Miałam taką dziewczynę, która bardzo się spodobała profesorce... Profesorka dzwoniła do niej codziennie i w końcu się zaprzyjaźniły. Urządziła dziewczyna przyjęcie i zaprosiła również profesorkę. Wyszłam na chwilę z pokoju, wracam i co widzę? Profesorka i dziewczyna się całują!!! Do tego są w sobie zakochane!!!
|
![]() |
![]() |
#484 | |
Guest
|
![]()
kiedyś moja koleżanka pożyczyła od siostry simy(obie nie mamy simow ) i u niej zrobiłysmy rodzinke: Daria(ja) sylwia(ona) i dwoch naszych"mezow" i mieszkalismy we trojke i sylwia spełniła anspiracje i miala te punkty a ja do niej zeby se zakupila ta czapke(zapomnialam jak sie nazywa) co sie ja kupuje ze te punkty i kupila i chodzila w niej nie dalo rady zdjac i wkoncu ta simka zniknela nie bylo jej nigdzie nawet w panelu,nie było zadnego komunikatu ze zmarla,urny...NIC! my nawet nie zauwazylysmy kiedy zniknela , i nie gadac ze move objects bo z kodow to tylko na kase pisałysmy
![]() EDIT- Cytat:
![]() ![]() ja slyszalam ze nastolatek z dyrem moze...i to chyba na tym temacie ![]() Ostatnio edytowane przez Jamniczek : 12.03.2006 - 14:18 |
|
![]() |
![]() |
#485 |
Guest
|
![]()
Kiedyś mi się zdarzyła taka historia:
Poziom aspiracji i potrzeb mojej simki spadł prawie do zera. Moja simka usiadła na ziemi i nie chciała reagować na moje polecenia! Wtedy przyleciał taki doktorek na kolorowym śmigiełku. Nazywał się Traugutta, czy jakoś tak...Doktorek podniósł moją simkę, pogadał z nią, po czym odleciał! A moja simka znowu reagowała na polecenia ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Guest
|
![]()
U mnie tak było , że facet miał żonę. Miał romans z nastolatką. Chciałem żeby oni zerwali ze sobą, dlatego przy jego żonie zaczął sie całować normalnie. nic się nie działo. Potem wziąłem Gorące Pocałunki (nadal przy jego zonie) też nic to nie dało. Próbowałem różnych sposobów np. mój sim z nastolatką robili bara-bara przy jego żonie też na nic!
|
![]() |
![]() |
#487 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam simkę w stroju Kosiarza. Kiedyś muszę zrobić fotkę jak wygląda, gdy jest impreza
![]() Wiecie co? Gdziekolwiek ta simka wejdzie to nad każdym pojawia się chmurka z jej głową. Naprawdę! Nie wiem czemu, ale bez przerwy się sypią chmurki (powodzenie? ![]() A na imprezie... :laugha: Można umrzeć ze śmiechu!!! 1.Przychodzi 8 osob do 8-osobowej rodziny. Między innymi tą simkę. 2.Zamykasz wszystkich w pokoju (oprócz tej kosiarki :p ) 3.A potem ją wpuszaczasz. Pojawia się las chmurek :laugha: Oczywiście, nie wszystkie jednocześnie, chociaż raz zdarzyło mi się coś takiego, że wszystkie pokazały się jednocześnie ![]() A dzieciaki, który nawet jej nie znają (niektóre znają ![]() Czy to jest normalne???????? :wacko: Chyba przyczyną tego nie jest strój.... Simowie (raczej komputer) nie zwraca uwagi na strój... Jak ja tą simkę KOCHAM!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Guest
|
![]()
ja miałem taką historię:
mój koleś robił punkt logiki na telskopie i porwali go kosmici. wrócił. następnego dnia... Marek otrzymuje urlop macierzynski! (: <: Widać kosmitka chciała mieć dziecko :> ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#490 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I to ma byc dziwne?! To normalne, to terapeuta. A do mnie przyszłą BELLA ĆWIR na parcelę publiczną!!!! |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|