![]() |
#32 |
Reputacja: 13
|
![]()
Witam ponownie! Postanowilam zamiescic 4 odcinek. Ale niestety... sama uwazam ze jest nieco niedopracowany. Ale z pewnych powodow nie bede mogla grac i inaczej ten (juz gotowy) odcinek pojawilby sie w maju :con: W sumie to nic w nim sie nie dzieje, to takie wprowadzenie do akcji na obozie, ale sami ocenicie. Mam nadzieje ze niezbyt negatywnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze nie bylo tragicznie?? ![]()
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Ten odcinek najmniej mi się podobał, wszytko każą jej robić, a mogła by powiedzieć "nie" i nic nie robić
![]() Dodatkowo w tym odcinku dymki są niepoukładane, i nie wiedziałem gdzie zaczynać czytanie Narazie nie oceniam, poczekam na kolejny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Od początku...
Plakacik jest bardzo ładny, tylko wybrałaś czcionkę bez polskich znaków... i wyszło to, co wyszło. Fotki mi się podobają, uchwyciłaś Simów w ciekawychpozach, a jeśli chodzi o treść, to niestety widać, że robiłaś na szybko- poprzedni odcinek znacznie bardziej mi się podobał. Ale nie jest tragicznie, bez przesasdy. Kiedy obozowicze wrócili z treningu, nie wiedziałam, w jakiej kolejności czytać dymki. Zdarzało się, że tam, gdzie dawałaś wykrzykniki, powinien być pyatjnik, np. "Ja- rozpuszczona!". Ona się dziwiła, że ją tak nazywają, więc powinno być "Ja- rozpuszczona?!". No i jeszcze z tym facetem trochę neinaturalne wydało mi się, że tak do wszystkiego zmuszał Florę. ![]() Ocenię ostatecznie po kolejnym odcinku, skoro ma się później ukazać, a to dopiero wprowadzenie do życia w obozie. Czekam więc na dalszą akcją. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Hej!!
Ja tam się nie znam na komiksach i zawsze to podkreślam ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrosek i badź twarda ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Swietny komiks!podoba mi sie fabula i wsyzstkie watki!Cyekam na kolejnz odcinek!
|
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wysune go troche na przód....
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Właśnie przeczytałam wszystkie odcinki i uważam, że... podoba mi się ;-)
Jeszcze fotostory o takiej tematyce to ja nie widziałam. Ale świetny pomysł! Fotki trochę rozmazane, choć wcale nie są złe. Co do tego trenera, większość tutaj uważa że to przegięcie, że tak ją do wszystkiego zmuszał. Ja jeżdże na takie obozy i wiem coś o tym... to wcale nie jest przegięcie... to rzeczywistość xD I tak uważam, że ten tutaj ją łagodnie traktuje... bo to co ja przeszłam, hehe ;-p Ale wracając do fotostory, to jest na prawde bardzo fajne i czekam na kolejny odcinek! Serdecznie pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
takie fjne fotostory a prawie 2 miesiace na 5 odcinek czekam ;(
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|