|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
41 | 66.13% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
14 | 22.58% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 3.23% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 8.06% |
Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
Moje zdanie nie różni się praktycznie niczym, od wypowiedzi poprzedników - to FS jest na prawde świetne
![]() Od pierwszego odcinka bardzo mi się podobało i teraz za każdym nowym odcinkiem podoba mi się coraz bardziej ![]() Ja tak samo spodziewałam się czego innego, a jednak... ![]() Nie moge doczekać się 5 odcinka ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba.Jestem ciekawa co będzie dalej.Nie wiem tylko w jaki sposób ta dziewczyna mogła się tak wykrwawić jeżeli umarła z powodu przedawkowania.Przynajmniej tak wynika z tekstu,ponieważ nikt nic nie mówi na temat morderstwa...
|
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do krwi to się zastanawiałam, czy się ktoś zorientuje i napiszę tylko jedno słowo: wiem. |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Oh, dopiero teraz znalazłam chwilkę czasu, aby móc w spokoju to przeczytać i nie żałuję. Ten odcinek udał Ci się, naprawdę :) Jest świetnie, niczego nie brakuje.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Odkopuję temat, ale tylko po to, aby powiedzieć, że już mam pomysł na plakat, tyle że ciągle, gdy gram, zapominam o zrobieniu zdjęć ;] Teraz sobie posiedzę trochę w domciu, ponieważ jestem chora (po raz trzeci w ciągu trzech tygodni... luuudzie... to przesada... -.-' znowu ta angina ropna, trzeba było wyciąć mi migdałki jak byłam mała, nawet się psychicznie przygotowywałam do tego, pamiętam ^^ ) i raczej już będzie, bo powinnam znaleźć czas między kuciem i nadrabianiem wszystkiego.
Zapraszam do komentowania... |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
dopiero sie za to wzielam i przeczytalam. szczerze, to dziwie sie, ze wczesniej mnie nie zainteresowalo, chyba nie mialam do tego glowy :] wciaga niesamowicie i lekko sie czyta ;> dlatego po przeczytaniu ostatniego odcinka moge powiedziec tylko jedno: ja chce jeszcze *____*
ekhm, czuje sie.. yy.. nienasycona? xD za krotko! nie moge sie doczekac piatego odcinka *____* |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam Kiecę (moje pierwsze wdzianko) specjalnie dla tego fs (biedne simy, które będą to nosić ^^). Następnie pomyślałam, że może komuś się to troszkę spodoba i będzie chciał ściągnąć (muahahahaha, przezabawne
![]() :ninjaj: Projekt o nazwie Kieca :ninjaj: [IMG]http://i2.************/rbe1af.jpg[/IMG] Oraz link do pobrania (kilk <już będzie działało> ) UWAGA, Z TYŁU TROSZKĘ (TROSZKĘ?...) PRZEŚWITUJE ;D Lil i Chloe (nie do końca one ![]() Ostatnio edytowane przez egi : 14.03.2006 - 12:53 |
![]() |
![]() |
#68 |
Reputacja: 10
|
![]()
No bardzo ciekawa i ładnie wykonana, już ją ściągam.
![]() Najlepiej gdy zobaczę ją u siebie w grze. Jak na pierwsze wdzianko to naprawdę super, szczególnie podoba mi się ten kwiat z tyłu, tyle że przez nożyczki (które sąwoją drogą są ciekawym pomysłem) i te smugi (?) na nogach wydaje się być namalowane na Simce. Ale zobaczę, jak ubranie wygląda w grze i się przekonam. ![]() Na plakacie widać kawałki Kiecy. Tyle, że wcześniej nie widziałam plakatu. ![]() PS. Możesz założyć temat z ciuszkami, jeśli masz jeszcze jakieś w planach. ![]() EDIT co do plakatu, to w chwili pisania posta juz go ujrzałam, po prostu na początku go nie dałaś (dopiero teraz), a myślałam, że może plakat był w temacie już dużo wcześniej. ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 13.03.2006 - 18:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Wiem, że ona jest na ciele, właśnie tak miało być (chyba ;] ). Prymitywny Malunek Nasimowy, a nie Kieca. Plakat już jest, zobacz. |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc skomentuję teraz Kiecę...
Niestety nadal nie pojawia się mi ona w grze mimo, że dałaś już trzecią wersję pliku. Simka pojawia się tylko w Body Shop, w grze już nie jest dostępna (a sama kiecka nie jest dostępna ani w grze, ani w BS ![]() Ale z tego co widzę w BS, to Kieca jest naprawdę ładna. Nie do końca wiem, o jakim prymitywnym sposobie jej tworzenia mówisz, chyba w pliku alpha wkleiłaś te nożyce (i kwiat)... a dalej sama nie wiem, nie znam się ![]() ![]() Ciekawa jestem, kiedy bohaterki fs założą tą kieckę... I w jakich okolicznościach, skoro z tyłu tak prześwituje. ![]() I oczywiście czekam na nastepny odcinek. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|