Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 41 66.13%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 14 22.58%
3 gwiazdki - Przeciętne 2 3.23%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 5 8.06%
Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.03.2006, 12:16   #61
..::CaRmEn::..
Guest

Domyślnie

Moje zdanie nie różni się praktycznie niczym, od wypowiedzi poprzedników - to FS jest na prawde świetne
Od pierwszego odcinka bardzo mi się podobało i teraz za każdym nowym odcinkiem podoba mi się coraz bardziej
Ja tak samo spodziewałam się czego innego, a jednak... Uwielbiam niespodzianki ;-P
Nie moge doczekać się 5 odcinka Pozdrawiam!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.03.2006, 15:49   #62
Riel
Guest

Domyślnie

Bardzo mi się podoba.Jestem ciekawa co będzie dalej.Nie wiem tylko w jaki sposób ta dziewczyna mogła się tak wykrwawić jeżeli umarła z powodu przedawkowania.Przynajmniej tak wynika z tekstu,ponieważ nikt nic nie mówi na temat morderstwa...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2006, 16:17   #63
egi
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Riel
Bardzo mi się podoba.Jestem ciekawa co będzie dalej.Nie wiem tylko w jaki sposób ta dziewczyna mogła się tak wykrwawić jeżeli umarła z powodu przedawkowania.Przynajmniej tak wynika z tekstu,ponieważ nikt nic nie mówi na temat morderstwa...
I nic nie jest też napisane o jej śmierci, więc niekoniecznie umarła. (To, że to piszę, nie znaczy, że ona nie umarła. I że żyje też nie. ^^ )

Co do krwi to się zastanawiałam, czy się ktoś zorientuje i napiszę tylko jedno słowo: wiem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2006, 18:17   #64
Chocolatté
Guest

Domyślnie

Oh, dopiero teraz znalazłam chwilkę czasu, aby móc w spokoju to przeczytać i nie żałuję. Ten odcinek udał Ci się, naprawdę :) Jest świetnie, niczego nie brakuje.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.03.2006, 21:31   #65
egi
Guest

Domyślnie

Odkopuję temat, ale tylko po to, aby powiedzieć, że już mam pomysł na plakat, tyle że ciągle, gdy gram, zapominam o zrobieniu zdjęć ;] Teraz sobie posiedzę trochę w domciu, ponieważ jestem chora (po raz trzeci w ciągu trzech tygodni... luuudzie... to przesada... -.-' znowu ta angina ropna, trzeba było wyciąć mi migdałki jak byłam mała, nawet się psychicznie przygotowywałam do tego, pamiętam ^^ ) i raczej już będzie, bo powinnam znaleźć czas między kuciem i nadrabianiem wszystkiego.

Zapraszam do komentowania...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.03.2006, 21:54   #66
cornishonka
Guest

Domyślnie

dopiero sie za to wzielam i przeczytalam. szczerze, to dziwie sie, ze wczesniej mnie nie zainteresowalo, chyba nie mialam do tego glowy :] wciaga niesamowicie i lekko sie czyta ;> dlatego po przeczytaniu ostatniego odcinka moge powiedziec tylko jedno: ja chce jeszcze *____*
ekhm, czuje sie.. yy.. nienasycona? xD za krotko! nie moge sie doczekac piatego odcinka *____*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2006, 18:17   #67
egi
Guest

Domyślnie

Zrobiłam Kiecę (moje pierwsze wdzianko) specjalnie dla tego fs (biedne simy, które będą to nosić ^^). Następnie pomyślałam, że może komuś się to troszkę spodoba i będzie chciał ściągnąć (muahahahaha, przezabawne ). Tak więc prezentacja Kiecy na normalnej simce (tamtabatammm):

:ninjaj: Projekt o nazwie Kieca :ninjaj:
[IMG]http://i2.************/rbe1af.jpg[/IMG]
Oraz link do pobrania (kilk <już będzie działało> ) UWAGA, Z TYŁU TROSZKĘ (TROSZKĘ?...) PRZEŚWITUJE ;D

Lil i Chloe (nie do końca one ) miały na sobie Kiece, kiedy robiłam zdjęcia na plakat, niestety tam ich nie widać.

Ostatnio edytowane przez egi : 14.03.2006 - 12:53
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2006, 18:26   #68
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

No bardzo ciekawa i ładnie wykonana, już ją ściągam.
Najlepiej gdy zobaczę ją u siebie w grze. Jak na pierwsze wdzianko to naprawdę super, szczególnie podoba mi się ten kwiat z tyłu, tyle że przez nożyczki (które sąwoją drogą są ciekawym pomysłem) i te smugi (?) na nogach wydaje się być namalowane na Simce. Ale zobaczę, jak ubranie wygląda w grze i się przekonam.
Na plakacie widać kawałki Kiecy. Tyle, że wcześniej nie widziałam plakatu. (chyba dzisiaj dałaś?)

PS. Możesz założyć temat z ciuszkami, jeśli masz jeszcze jakieś w planach.

EDIT
co do plakatu, to w chwili pisania posta juz go ujrzałam, po prostu na początku go nie dałaś (dopiero teraz), a myślałam, że może plakat był w temacie już dużo wcześniej.

Ostatnio edytowane przez Isi : 13.03.2006 - 18:38
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2006, 18:34   #69
egi
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Isi
No bardzo ciekawa i ładnie wykonana, już ją ściągam.
Najlepiej gdy zobaczę ją u siebie w grze. Jak na pierwsze wdzianko to naprawdę super, szczególnie podoba mi się ten kwiat z tyłu, tyle że przez nożyczki (które sąwoją drogą są ciekawym pomysłem) i te smugi (?) na nogach wydaje się być namalowane na Simce. Ale zobaczę, jak ubranie wygląda w grze i się przekonam.
Na plakacie widać kawałki Kiecy. Tyle, że wcześniej nie widziałam plakatu. (chyba dzisiaj dałaś?)

PS. Możesz założyć temat z ciuszkami, jeśli masz jeszcze jakieś w planach.
No właśnie raczej nie mam, dlatego tu ją dałam. Nie do końca pojmuję, jak to się robi xD Jeżeli ktoś zobaczy, jak prymitywnym sposobem ją robiłam, to się przelęknie, naprawdę. Ale tego w grze nie widać na szczęście...

Wiem, że ona jest na ciele, właśnie tak miało być (chyba ;] ). Prymitywny Malunek Nasimowy, a nie Kieca.

Plakat już jest, zobacz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2006, 15:00   #70
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

No więc skomentuję teraz Kiecę...
Niestety nadal nie pojawia się mi ona w grze mimo, że dałaś już trzecią wersję pliku. Simka pojawia się tylko w Body Shop, w grze już nie jest dostępna (a sama kiecka nie jest dostępna ani w grze, ani w BS ). Szkoda.
Ale z tego co widzę w BS, to Kieca jest naprawdę ładna. Nie do końca wiem, o jakim prymitywnym sposobie jej tworzenia mówisz, chyba w pliku alpha wkleiłaś te nożyce (i kwiat)... a dalej sama nie wiem, nie znam się W każdym razie liczy się efekt, a ten jest bardzo ciekawy. Nożyce rzeczywiście wyglądają jak namalowane na ciele, ale niżej sukienka już nie wygląda jak malunek. Szkoda, że nie ma butów.
Ciekawa jestem, kiedy bohaterki fs założą tą kieckę... I w jakich okolicznościach, skoro z tyłu tak prześwituje.
I oczywiście czekam na nastepny odcinek.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania