Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.03.2006, 22:54   #31
Wickoo
Guest

Domyślnie

Żaden domek z WB nie ruszy pod NŻ, tak samo nic z NS nie ruszy pod podstawowa gra.

Każdy dodatek wprowadza zmiany w sposobie zapisaywania parceli, neistety, przez co staja sie one niekompatybilne, wiec nawet gdyby usunac przedmioty z danego nowego dodatku to i tak nic nie da =)

A domek śliczny, już ściągnąłem prawda ale ten ;-) Nie mam go w skrzyni z domkami, mimo, że dodatki z paczki mam ;-) ale .. cóż ;]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.03.2006, 10:04   #32
Brila_Ada
Guest

Domyślnie

Dom nawe nawet, ale widać że ma w swobie dużo dodatków. A przecież nie sztuka zrobić śliczny dom z masą dodatków z Internetu. Pokój chłopczyka nawet ładny, bo jest jasny. Za to reszta domu ciemna jak w grobie. Pokój dziewczynki nie jest zbyt starannie umeblowany, praktycznie nic do siebie nie pasuje. Ale reszta ujdzie. Daję Ci 6,5/10

stare 20.03.2006, 13:31   #33
Snoopy
Guest

Domyślnie

Mnie tez sie bardzo podoba! Daje Ci 9.4/10, :*

stare 20.03.2006, 14:22   #34
koslawy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Brila_Ada
A przecież nie sztuka zrobić śliczny dom z masą dodatków z Internetu. )
Mylisz się. To jest sztuka. Ponieważ w budowaniu domów z dodatkami nie chodzi o to, żeby upchnąć wszystko z jednego zestawu, tylko żeby każdą rzecz do siebie dopasować.
I wkurza mnie gadanie typu 'zbudować dom z dodatkami jest łatwo' albo 'jak nie umiesz zrobić domu clean to nie umiesz budować' --'

stare 22.03.2006, 21:16   #35
Nirrti
Guest

Domyślnie

bez żadnego wstępu, przechodzę do rzeczy:
bryła mi się nie podoba. nawet gdy próbuje zapomnieć, że nienawidzę szklanych domków to i tak mi się nie podoba. ogród też średni
wnętrze - dużo lepiej. urzekłaś mnie tymi brązami...tylko pokoje dzieciaków trochę nie wyszły. a tak to mmm....ćlicnie
ocenka będzie z...8/10

stare 23.03.2006, 17:00   #36
Maciek767
Guest

Smile

Dom jest super, ale może dodasz ogródek?

stare 23.03.2006, 18:27   #37
alita
Guest

Domyślnie

WSPANIALY!Uwielbiam takie domy!Wszystko fajnie dopasowane,zgrane sama chcialabym miec taki dom dla siebie..heheh
Mam pytanie czy będzie działał w dodatku Sims Biznes?

stare 23.03.2006, 18:30   #38
akaj
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Piraniaaa
Jak nie masz NZ to jeszcze kanapy trzeba czyms zastapic...
Buuu, to nie jest fajne .

stare 23.03.2006, 19:01   #39
Baorti
Guest

Domyślnie

Świetny dom (uwielbiam połączenie drewna z nowoczesnością-stwarza fajny klimat)

stare 24.03.2006, 07:55   #40
saliva
Guest

Domyślnie

Dziękuję za wszystkie Wasze komentarze.
Dom powinien ruszyc pod WB ponieważ ja też posiadam ten dodatek (jak i pozostałe )
Kilka osób zasugerowało żebym dorobiła ogrod. Wydaje mi się że dom wiele by stracił gdyby go silnie obłożyć drzewkami i kwiatuszkami. Nawet trochę więcej żywopłotu psuje w nim klimat (wiem bo próbowałam ) Ten dom został zaprojektowany z myślą o wielkim trawniku wokół i lepiej niech ten trawnik tam zostanie A tak BTW to ja nie lubię takich załadowanych ogrodów, owszem jeśli to do czegoś pasuje to jak najbardziej, ale nowoczesne domy mają to do siebie że podobają mi się na gołym lub prawie gołym trawniku. Oczywiście to też nie jest reguła ale akurat w tym wypadku mniej jest lepsze niż więcej

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania