Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.03.2006, 18:32   #191
Darkviolet
Guest

Domyślnie

U Kasandry Ćwir...
Na początku zamieszkała w odnowionym domu Dona wraz z Alexem.Chwilę później wyprowadziła się i stała się cicha.Zamieszkała z bratem w tym pałacyku na Lauzurowej Promenadzie.Uwielbiała słuchać ,jak jej przyjaciółka o nazwisku Delarosa gra na pianinie.Później zniknęła na kilkanaście godzin na spotkaniu z Dariuszem.W jego domu urodziła ich wspólne dziecko,Xandera.Zostawiła mu dziecko,a on dał je na opiekę do starych Blaszek.CDN...

D.Kaliente poderwała Cześka Cybanta.Oczywiście leciała na kasę.Po ich ślubie zmarł.Dina ,jako bogata wdowa założyła komis samochodowy.Tam poznała Mirosława Landgraaba IV.Po odnowie klubu "Piekiełko" i Centrum Elektornicznego ,pobrali się i Dina urodziła bliźniaki:Mirosława V i Dona.CDN...

Don Lotario jak już wcześniej wspomniane,ma odnowiony dom oraz założył restaurację "Lotario".Dobrze się rozwija
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.04.2006, 09:03   #192
Robin
Guest

Cool moje wydarzenia

to teraz ja!

u mnie duzo się nie dzieje ale napiszę.

Miłowo

Biedak:
Blabina uczy się kondycji i bije się ze swoim wrogiem (kobietą) i dala karę damianowi, a kara brzmi, że nie moze się spotykać z angelika.

Kaliente:
Tu się narobiło. Nina umarła z głodu, bo gadała z joe samochodzikiem przez telefon, a dinie nie udalo sie uratowac siostry. dina z samotności zaprosila mortimera do siebie na zawsze. ten się jej zaraz oświadczył, a ona sie zgodzila. potem chcial z nia wziąć ślub ale ona go tam porzuciła i uciekła taksówką. gdy wróciła to naprawiali swój związek lecz tym razem się ozenili. po ślubie od razu wskoczyli do jacuzzi i postarali się o dziecko. dopiero za drugim razem ją zapłodnił. następnie dina uciekła do toalety zwymiotować i w tym czasie mortimer znalazl sobie niunię, WROGA BALBINY. calowali sie w jacuzzi lecz dina jeszcze o niczym nie wie.

Dziwnowo

Papużka:
zmienilem im tylko wyglądy oprócz lucjana.

Jedynak:
Krystyna wyjechala, ernestyna tez lecz oddzielnie. potem znalazla karierę przestepcy. udało jej się byc na szczycie. potem los dal jej szczescie, bo miala chlopaka zlodzieja NPC. dalem mu pracę przestępcy i jest (byl) wlamywaczem. po krótkim czasie utopil sie w basenie razem z ernestyną i wieść o nich przepadla. (wszystkie cztery jedynaczki pozmienialem, lola zaś mieszka z siostra celiną).

PS.: Postanawiam wskrzesic ninę, ernestyny zas nie bo sie nie da, dlatego ze sprzedalem jej nagrobek. xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2006, 13:12   #193
Serduszko
Guest

Domyślnie

Miłowo:
Ćwir: Morti wziął ślub z Balbiną Biedak, która wcześniej zabiła tego nastolatka (tzn. ja go zabiłam poprzez głodówkę) i teraz żyją szczęśliwie z tym Błażejem w domu Balbinki.
Kasandra wzięła ślub z moim Simem Andrzejem i zamieszkała z nim i jego siostrą Danką (chociaż się nienawidzą ), narazie nie mają dzieci.
Alex jest już dorosły (kiedy wyprowadziłam Kasandrę i Mortiego miał z nastolatka 2 dni do dorosłego i jest narzeczonym Niny Kaliente ^^.
Lotario i Przyjemniak: Najpierw Dona ożeniłam z pokojówką Kaśką, ale Kasia doszła do wniosku, że lepiej byłoby jej z Danielem Przyjemniakiem i szybko pokłóciła się z Donem, wzięli rozwód i Kasia dała nogę do Daniela, który rozstał się z żonką i mieszkał sam, gdyż Aniołek i Lily wybrały się na studia (pogodziły się). Daniel szybko zrobił jej dzieciaka, Kasia urodziła córkę Amandę, a gdy mała była w wieku szkolnym Daniel zaczął kręcić z moją Simką, Kiarą Member. Kasia przyłapała ich w łóżku i wyprowadziła się wraz z Amandą do domu położonego bardzo blisko... Dona Lotario. Kasia zaczęła go odwiedzać lecz Don znalazł już swą miłość w... Darku Marzycielu i zanic nie chciał wrócić do Kasi. Darek wprowadził się do Dona i zaadoptowali chłopca, (który obecnie jest małym dzieckiem) Darkadona (pełne imię i nazwisko: Darkadon Lotario ^^), a syn prawowity syn Darka, Szczepan jest już dorosły i ma -50 z ojcem . Narazie trochę kręci z Maryśką Przyjemniakową, ale ona traktuje go jak dzieciaka (jest chyba o 15 dni starasza od niego ) i nie chce z nim iść do łóżka ;(.
Kaliente: Dina mieszka z Niną, ale już nic je nie łączy. Wstaje, jedzie do pracy, po południu przyjeżdża, je, ogląda tv itp., myje się, je, i idzie spać.Tak wygląda dzień Diny Kaliente. Zero kontaktów.
Dziwnowo i Werona:
Narazie na nich nie gram.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2006, 13:47   #194
Jane
Guest

Domyślnie

Cwirowie i Don. Do Dona na krotki czas bo zaledwie 2 godziny sprowadziła sie Kasia, Don zdążył jej jeszcze zrobić dziecko a potem poślubil kasandre ktorej zreszta nie kocha.Kasia z kolei przeprowadziła sie do nastolatek przyjemniakow (nienawidzą jej) a Rodzic e wyprowadzili sie (bo wzieli rozwod)
OBECNIE
Don ma dzicko z Kasandrą (Dalię) Mieszkają z ASIĄ sisters którą kocha zarówno kasandra jak i Don. Angelika dorosła i wziela slub wyprowadzila sie. Lilianna mieszka z ojcem bo sprowadzil sie do kasi z ktora wzial slub , z Mironem synem Dona i Kasii i Jaśminą córką Kasi i Daniela. Tak więc Don ma dzieci 3:
z Niną- Marię (bo dina sie z nim poklocila i wyszla za Rudolfa czarownika, ma znim dzicko), Z Kasią- Mirona i z Kasandrą - Dalie, niedługo też jeszcze jedno z Asią . No to na tyle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2006, 19:06   #195
marlena924
Guest

Domyślnie

A ja mam taką naturę, że muszę działać po swojemu Wszystkie gotowe rodzinki pokasowałam i zrobiłam własny scenariusz i swoje rodzinki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.04.2006, 07:47   #196
fordern
Guest

Domyślnie

U mnie tak:
Lotario:
Najpierw Don zerwał z Kasandrą,potem złamał serce Kasi Lagnerak(więcej o niej potem) i hajtnął się z Niną Kaliente.Mają adoptowanego syna (jest nastolatkiem) i rodzonego Donalda(nie miałem imienia w zanatrzu).
Kaliente:
Nina hajtnęła się z Donem,Dina z Mortim ale zobaczył jej zdradę z Donem i zerwał z nią,teraz Dina ma dziecko,dziewczynkę Gerdę (ojcem jest Don) i mieszka sama pod nazwiskiem "Ćwir"(jakoś dziwnie brzmi Dina Ćwir).
Lagnerak:
Nienawidzi Dona,hajtnęła się z moim simem.
Przyjemniak i Biedak:
Daniel przestał romansować z Kasią,wręcz jej nienawidzi,za zdradę z Donem(ale to wcześniej).Teraz żyje spokojnie z Marysią,mają wnuka od Liliany
,która hajtnęła się ze Szczepanem.Andżelika hajtnęła się z Damianem Biedakiem ale to nazwisko już nie pasuje,bo na koncie mają 100 000$.Balbina ma syna Błażeja i jest CAŁY czas w ciąży.A dlaczego? Bo nią nie gram!
Ćwir:
Kasandra hajtnęła się z Dariuszem od Marzycieli,mają bliźniaki:Kacpra i Natalię.Aleks romansuje z Lucyną Hak.Bella ożyła i hajta się z Mortim.Teraz Bella jest w ciąży z Mortim właśnie.
Hak i Marzyciel:
Jan i Esmeralda żyją spokojnie,Lucyna romansuje z Aleksem Ćwirem.
Szczepan i Liliana mają syna ,Dawida.

Koniec
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.04.2006, 09:11   #197
Kass
Guest

ThumbsUp U mnie jest tak:

Miłowo:
Lotario: Kasandra jest zaręczona z Donem, który przedtem kochał się z Niną Kaliente. Obie dziewczyny są aktualnie w ciąży, chociaz Nina zaraz po urodzeniu dziecka chce się wyprowadzić poszukac szczęścia gdzie indziej.
Przyjemniak: Marysia i Daniel są szczęśliwymi emerytami.Daniel zostawił w spokoju tą Pokojówkę i zajął się Marysią. Siostry zmieniły styl. Liliana to aniołek. Świetnie sie czy i ma chłopaka. Angelika natomiast stała się punkówą z 3- w szkole. Nie ma chłopaka.
Biedak: Balbina samotnie wychowuje 3 chłopcówamiana,Błażeja i małego Bogdanka. Damian rzucił Angelikę Przyjemniak dla pięknej sąsiadki Marty Rotar(stworzona przeze mnie)
Ćwir:Kasandra wyszła za Dona, jest w ciąży. Mortimer jest z Diną. MAją synka Henryka.
Kaliente: Don złamał serce Ninie, która jest z nim w ciąży. Dina i Morimer są szczęśliwą parą. MAja synka Henryka.
Dziwnowo:
Dziwak: Waldemar ukradł ukochaną swojemu bratu Leszkowi. Obecnie ma córkę Mikę(ufo) i kolejne dziecko w drodze ze swoją żoną Blanką.Leszek jest załamany. Ma synka Filipa(ufo) i szuka żony. Paskal osiąga szczyty kariery naukowej.
Papużka: Cecylia gotowa jest wyjść za leszka i zostwaić w spokoju Nerwusa. Lucjan ciężko choruje, ale powróci do zdrowia.
Kowal: Jasiek pobrał się z Ofelią Zmrok. Mieszkają w przerobionej przeze mnie willi babci Ofelii(tam gdzie był cmentarz jest grill^^)Maja trójkę dzieciliwię i bliźniaki:Julitę i Olka.Jasiek, Oliwia i babcia Oliwka są wampirami. Ofeli się to niepodoba. W pracy osiągają szczyty zawodowe.Ukochanym Oliwki jest Hugon hrabia Słomka. To dla niego gotowa jest być wampirkiem.Obecnie są moją najlepszą rodziną.
Widmo&Zmrok: Powyżej napisałam
Werona:
Kapulet: Dziadek julii zmarł. Kapuletki zostawiły tych tempaków (tzn. Romea i tego drugiego co z Hermią chodził) i udały się na studia gdzie studiują aktorstwo.
Montek: Merkucjo udał się na studia gdzie potajemnie romansuje z Julią. Romeo został bez wykształcenia ze swoimi dziadkami.
To chyba wszystko
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.04.2006, 14:44   #198
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie

U mnie:
Miłowo:

Ćwir: Mortimier ozenił się z Diną i mają córeczkę Cornelię. Aleks dorósł i wyprowadził się do dziwnowa ale o nim za chwilę. Kasandra się wyprowadziła i ma dwie córeczki Majkę ( ojcem jest Don) i Izę ( owoc przelotnego romansu z policjantem Marianem Grosikiem) planuje zostać starą panną.

Lotario: Zerwał z Kasandrą jak dowiedział się o ciąży i zaczął romansować z resztą kochanek do których dołączyła Liliana Przyjemniak. Wprowadziła się do niego lecz to nie był dobry pomysł więc zaraz się wyprowadziła i wzięła ślub ze Szczepanem ( była z nim i równocześnie z Donem). Don się załamał i siedzi w skrzyni rodzin

Kaliente: Dina jak już pisałam z Mortim mieszka a Nina mieszka sama w swoim starym domu i jest w ciąży z Donem Ale nią nie gram

Biedak: Balbina wyszła za bogatego Ignacego Lamika i mieszka z nim i Błażejem oraz Sławkiem. Damian mieszka sam w starym domu. Obecnie Balbina jest w ciąży i planuję spełnić jej pragnienie " mieć 10 dzieci" :p

Przyjemniak: nie gram nimi odkąd wyprowadziła się Lilka.

Marzyciel: Dariuszem nie gram a Szczepan z Lilianą mieszkają sobie w ładnym domku i maja swoje dzieci Pole ( dziecko) i Sabine (niemowlak) tyle ze Pola jest dzieckiem Dona ale tego Lilka ani Szczepek nie wiedza

Dziwnowo:

Dziwak: Leszek ożenił się z Blanką i nie chce miec nic wspolnego z kosmitami. Paskal urodził a Waldemar jest w ciąży.

ćwir: Aleks ożenił sie z jakąś miastową. Aleksa porwali kosmici a jak tylko go zwrocili zaraz wskoczył do łożka z żonką ktora zaszła w ciążę. Urodzili prawie w tym samym czasie: Aleks - Kaję a jego żona - Maję

resztą nie gram

Werona:
Kapulet: Julia dorosła i wyszła za syna mojej simki (podobna do mnie )
Mają mieć dwoje dzieci - parkę

reszta nie grałam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2006, 21:45   #199
cornelia380
Guest

Grin

Cytat:
Napisał Katyaa
Aha i jeszcze napiszę o Miłowie

RODZINKA KALIENTE - Dina wyszła za Mortimera (dla kasy,kasy!). Razem mają dziecko - Shellę. Nina zakochała się w Donie, Don i Nina - Codziennie bara bara, i mają pięcioro dzieci. Później Nina zmarła, a Don znalazł sobie inną.

RODZINKA PRZYJEMNIACZEK - Liliana i Andżelika hate'ują się dalej, Marysia zerwała z Danielem. Daniel miał dziecko z Kasią Langerak, a przed ołtarzem ją porzucił. Kasia zwariowała i przyleciał do niej doktor na parasolce

RODZINA BIEDAK - Błażej dorósł a Damian dostaje tróje za tróją. Do Balbiny wprowadził się August Sim, i równie szybko się wyprowadził. Balbina znowu była w ciąży. I niestety umarła. I dzieci same zostały...
\

Na parasolce!! hahahahahahahaahahhahahahahahahahha
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2006, 12:00   #200
Pumcia
Guest

Domyślnie

Miłowo

Aby mój opis trzymał się kupy muszę od razu wspomnieć o pewnej stworzonej przezemnie simce, która miała dzieci z każym ważniejszym i ładniejszym facetem z Miłowa. Nazywa się Kinga Dziub.

Ćwir
Po wielu przeciwnościach losu Morty ożenił się ze wspomnianą wcześniej simką. Mieli jedno dziecko, ponieważ skończyło sie rozwodem(wpływ Niny Kaliente na Morta). Mortimer zmienił także nazwisko. Zamiast Ćwir nosi nazwisko Dziub. Kasandra urodziła dziecko Donowi(bez ślubu), a Olek poszedł na studia).

Przyjemniaczek

Daniel dał sobie spokój ze sprzataczką, bo jego sercem zawładneła wspomniana Kinga.Urodziła mu jedno śliczne dziecko. Liliana postanowiła skończyć z wizerunkiem młodej gniewnej i kupiła sobie nowe ciuchy. Chciała równiez pogodzić sie z siostron ale Dżela ciągle ją szturcha. Marysia wyleciała z pracy.

Kaliente

Nic sie nie zmieniło, nie licząc tego iz Nina jest w ciąży z Donem, a Dina zaręczona z Mortem.

Lotario

Don wyszedł za Kasandrę, która wyprowadziła sie dwa dni później, by mąż mógł spokojnie pracować na awans. W tym czasie największy romantyk Miłowa zapłodnił Kingę. I jest ojczulkiem bliźniaków.

Biedak

Balbina flirtuje z Niną, której wcale to nie przeszkadza. Damian poszedł na studia, a Błażej na wszystko narzeka.

Dziwnowo

Dziwak
Blondyn wyszedł za Cecylię Papużka i teraz obecnie oboje są w ciąży.
U innych braci nic się nie zmieniło.

Papużka

Rozwód Lucka i Cecylii. Nerwus nadal nerwowy.

Werona

Kapulet

Hermia wskrzesiła swoją mamę, która postanowiła ożenić się na nowo. Tybalt skończył studia, ożenił się i pogodził z Montekami. Hermia spotyka się z Merkurcjem.

Montek

Jak już wspomniałam Merkurcjo spotyka się Hermią, a Romeo z Julią. Mimo, że dziadkom to nie pasuje, wnuki robią swoje.

Jutrzenka

Nic nie zmieniłam.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania