Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.03.2006, 23:45   #1
Selena

Reputacja: 10
Wink Roboty

Czy jest możliwość, by np przy pomocy kodów, czy hacka, zrobić by sim był robotem? Mianowicie, by sima przekodować/przehackować, by miał dane "robot", jak w simPE można zmienić dorosłego w dziecko (psychicznie). Np jak w anime "Chobits", by komputery były ludźmi W tym wypadku robotami. Aby robot wyglądam jak sim =)
Selena jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2006, 08:24   #2
Pawlq
Guest

Domyślnie

Wiesz co... Sim to robot. Roboty sie nie starzeją. Użyk kodu aging on/off on zatrzymuje starzenie się.

stare 25.03.2006, 10:08   #3
Wickoo
Guest

Domyślnie

musisz mu zmienic ubranie i glos ( to drugie w simpe, pierwsze nie wiem ;] )

stare 25.03.2006, 20:53   #4
patrykszela
Guest

ThumbsUp

może przez kod: "boolProp testingCheatsEnabled true"? Shiftem na sima i dwa razy wciśnij na więcej i może coś będzie? Nie wiem, bo nie sprawdzałem! Albo stwórz własnego, klikając na Spawn i poszukaj SERVOROBOT? Odrazu pojawi się zrobiony!

stare 26.03.2006, 08:23   #5
filipw3
Guest

Domyślnie

Nie można robić z siebie robota bo robot robi sim i to jest oddzielna postać.

stare 27.03.2006, 17:09   #6
myszka95
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał patrykszela
może przez kod: "boolProp testingCheatsEnabled true"? Shiftem na sima i dwa razy wciśnij na więcej i może coś będzie? Nie wiem, bo nie sprawdzałem! Albo stwórz własnego, klikając na Spawn i poszukaj SERVOROBOT? Odrazu pojawi się zrobiony!
Ale to servorobot to jest po prostu w "spawn"? i wtedy sie pojawia robot sługus, tak?

stare 27.03.2006, 17:14   #7
filipw3
Guest

Domyślnie

Ja mam tylko sposób na zrobienie robota na sima(tylko niestety simw wieku emerytalnym)

Wciskamy ten kod bool... i klikamy shiftem na robota.Jest opcja Birthday czy coś takiego.Klikamy na to i potem klikamy już normalnie na simie i dorośnij.Robot zamienia sie w emeryta człowieka.TEN sim ma tyle potrzeb co robot,umiejętnośći te co robot ale nie może sie ładować tak jak robot.Musi spać.

Mam nadzieje że pomogłem.

stare 27.03.2006, 17:25   #8
Sacline
Guest

Domyślnie

niop pomocne
wyprubuje

stare 27.03.2006, 20:17   #9
Selena

Reputacja: 10
Wink

Cytat:
Napisał filipw3
Ja mam tylko sposób na zrobienie robota na sima(tylko niestety simw wieku emerytalnym)

Wciskamy ten kod bool... i klikamy shiftem na robota.Jest opcja Birthday czy coś takiego.Klikamy na to i potem klikamy już normalnie na simie i dorośnij.Robot zamienia sie w emeryta człowieka.TEN sim ma tyle potrzeb co robot,umiejętnośći te co robot ale nie może sie ładować tak jak robot.Musi spać.

Mam nadzieje że pomogłem.
Nie wiem, gdzie to widziałam....ale podobno jest kod i na to sposób, by zmieniać emerytów w np nastolatki.... jesli to prawda, to można i wypróbować na emerytach - robotach

jeśli ktoś pamięta ten sposób, niech nam to tu oświadczy =D
Selena jest offline  
stare 27.03.2006, 21:40   #10
Lea
Guest

Domyślnie

Oczywiscie ze jest kod To nasz niesmiertelny: boolProp testingcheatsenabled true Potem dajemy ->Wiecej->spawn->sim modder i wybieramy wiek w jakim chcemy miec danego sima. Uprzedzam ze na robotach jeszcze tego nie testowalam

EDIT: Och! Zapomnialam ze po sim modder wyskoczy figurka niemowlaka na ktora klikamy i wybieramy wiek (to taka podpowiedz dla malo domyslnych i coby mi skarg nie bylo )

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania