![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ubrania i dodatki sa różne, ale dwie ostatnie Simki rzeczywiście bardzo do siebie podobne. Różnicą jest tylko niższy podbródek, węższy nos, węższe usta i inny kolor oczu. I cera.
Mi się Twój styl podoba (od kiedy nie dajesz Simkom wyłupiastych oczu), ale popróbuj może trochę z nieco innymi typami urody. Fryzurka nowej Simki zdecydowanie bardziej mi się podoba od tej poprzedniej, ciuszek może być, za to kolczyk za bardzo się "odcina"- zbyt jaskrawy. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
No to pora na kolejną simkę, jak będziecie chcieli udostępnie ją do ściągnięcia
![]() ![]() ![]() Oceniajcie, proszę ładnie =] Ostatnio edytowane przez andź : 26.03.2006 - 08:07 |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Ta simka wygląda bardzo realistycznie, pewnie przez ten skin, chociaż widzę duże podobieństwo do maxisowskiej twarzyczki ^^
Za to ocenię też wcześniejsze: Czarnowłosa simka jest bardzo, ale to bardzo ładna. Naprawdę mi się podoba, sam nie wiem dlaczego. Brązowo włosa ma tylko fajną fryzurkę, a reszta jest poprostu nie w moim typie. Proponuję żebyś dała simki do działu Downloads! Są naprawdę ładne. |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
hmm, ostatnia sima jest bardzo ładna. szkoda, że widać to podobieństwo... ma super włosy. ^^
|
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
nie wiem dlaczego spojrzałam i ....Kelly Clarkson! Jest bardzo ładna i podobna do tej gwiazdy!
|
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Dzękuję wszystkim za te oceny, których jak na razie nie ma zbyt wiele, ale mam nadzięję, że to się niedługo zmieni, bo bardzo proszę, aby jeszcze oceniać tamtą poprzednią simkę, a ja w tym czasie jak moda na przemiany zapanowała to ja też dodam jeszcze swoje
![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Te przemianki też oceniajcie, ale nie tylko ![]() Ostatnio edytowane przez andź : 26.03.2006 - 08:06 |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
1) No, nie za bardzo..Owszem, simka ładniejsza, ale można to było zrobić lepiej!
2) i 3) Bardzo ładne przemiany! Co prawda, simki, był już dość ładne, ale teraz są super! Gratuluję! |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Przemiany są całkiem niezłe, najlepsza z numerem 3.
Ta ostatnia simka ma strasznie błyszczącą skórę, taka sobie jest, ale nie jest brzydka. |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Przemiana nr 1 ładna choć moim skromnym zdaniem powinnaś jej bardziej podkreślić oczy.
Przemiana nr 2 ta jest chyba najlepsza, nie mam zastrzeżeń (!) Przemiana nr 3 i tutaj też sukces. Moim zdaniem masz talent do robienia simek. Popracuj tylko, żeby nie było podobieństwa do maxisa ^^ |
![]() |
#50 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka z poprzedniego posta jest niezła, tylko uważam, że ma zbyt różowe policzki.
![]() Jeśli chodzi o charakteryzacje, to pierwsza jest taka sobie, można było to zrobić lepiej, jak napisała Nirrti. A te dwie ostatnie to albo jedna i at sama Simka z różnymi kolorami włosów, albo mi się zdaje. ![]() ![]() PS. Czemu obok zdjęć pojawiają Ci się cały czas te "border=0>"? Jak wrzucasz na imageshack, kopiujesz do posta tylko to, co jest w okienku obok napisu "Hotlink for forums (1)" i nic więcej nie piszesz i nie używasz. Powinno być dobrze. ![]() Pozdrawiam ![]()
|
|