|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 30.30% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
15 | 45.45% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 12.12% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
4 | 12.12% |
Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Super! Mimo że rzadko podobają mi się tego typu opowieści, to akurat naprawdę mnie wciągnęło! Ocena: 10/10 oczywiście!
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 13
|
![]()
Tak więc... niech autorka się zdecyduje, czy chce kontynuować. Odcinek był ponad 3 miesiące temu [temat już powinien być :cl: ale co tam
![]() ![]() EDIT: autorka nie ma bana, nie martwcie się o to ![]() Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 26.03.2006 - 13:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Ha, po ogromnej nieobecności znienawidzona Delicate pojawia się na forum
![]() Sprawy mają się następująco: -Skoro tak bardzo chcecie, mogę dokończyć Fotostory (swoją drogą zaskoczyło mnie, że Wam się tak podoba), tylko : a) Będą nowe postaci, bo siostra u której całe FS tworzyłam skasowała Simsy wraz z folderem. b) Będą nowe pomieszczenia. Wielkie podziękowania dla Lapis Lasuli, że mi topicu nie zamknęła. Więc jak moi drodzy, mam dokończyć Fotostory ? |
![]() |
![]() |
#65 | |
Guest
|
![]() Cytat:
no oczywiście, że chcemy, ale jeśli postacie mają być inne to niech beda bardzoooo ale to baaaardzo podobne, wtedy bedzie tak jak by sie nic nie zmienilo;]czekam na c.d!! POZdrawiAM Karolina :* |
|
![]() |
![]() |
#66 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Hey! Mało mnie tu znacie, bo nie lubię bez potrzeby pisac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Piszesz ładnie, choć czasem mieszasz czasy. Ogólnie styl jest fajny i dojrzały.
Tematyka FS mnie niestety nie zainteresowała, nie żeby była nudna, poprostu to nie moje klimaty. ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Ekhem... próba posta
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Eee... To chyba oczywiste, że skoro userzy chcą nowe odcinki i się ich domagają od dawien dawna to chcą je nadal. A może Ty znowu coś ćwiczysz i się wykrecasz od nowego odcinka? Wybacz za lekkie chamstwo, ale ja już straciłam zaufanie do Ciebie jako usera tego forum.
Dokończ to FS i następnym razem nie odpier**laj takich numerów jak ostatnio z tymi trzema kontami i wymyślaniem sobie "niewidzialnej siostrzyczki"... Nie mogę tego przeboleć... Jak mogłaś sama sobie prawić komplementy w stylu "siostrzyczko ładnie piszesz, oby tak dalej"... ? Dobra koniec chamstwa. I tak już masz u mnie krechę jak stąd, czyli z Malborka, do Bałtyku... Pozdrawiam chyba... Ineyasha :wacko: |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Ej Ty do cholery! Delicate! Znowu sobie jaja robisz z porządnych userów? Napisz wreszcie czy masz zamiar to FS kończyć, czy nie! Ty se chyba często lubisz w kulki lecieć z innymi... Albo się odezwiesz albo już sama nie wiem, ale mam przeogromną ochotę Cię znawyzywać za te wszystki problemy i przekręty z Twojej strony! Sama się sobie dziwię, że teraz się hamuję w miarę...
Proszę administratora jakiegoś, żeby jej postawił ultimatum. Albo się odezwie i podejmie decyzję, albo niech ten temat zostanie zamknięty w cholerę. FS mi się podoba, ale postępowanie autorki nie! Albo wóz, albo przewóz! Pozdrawiam wszystkich innych porządnych userów! ![]() PRZEPRASZAM ZA POST POD POSTEM... ![]() Ostatnio edytowane przez Ineyasha : 30.04.2006 - 13:23 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|