![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jestem pierwszy. Fajnie wykonane.Z pomysłem, przestronne 10/10 !.Pozdrawiam
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
To chyba ekskluzywne bezguście lub ekskluzywna rudera.... Mnie się nie podoba... Powodzenia... :con:
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zawalone dodatkiami strasznie. I dach przerażający, ale w sumie to nie jest tak najgorzej. Tylko zielona łazienka może przyprawić o mdłości, a od czerwonego pokoju dwóch sióstr można oślepnąć. 5,5/10
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tak średnio mi sie podoba. Wszystko jest takie pomieszane. Te fotele i kanapa zupełnie nie pasuja w tym salonie, łazienki jakies dziwne. Sauna tez niezbyt dopracowane. Jedyne co mi sie podoba to basen, on jest naprawde ładny. Daję 6/10.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Cóż... na eksluzywną willę to nie wygląda, ale fajny pomysł ze zjerzdzalnią do basenu, na co nie wpadł Koslawy robiąc swój Aquapark...
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
zewnatrz: 5/10
wewnatrz 6/10 ogolnie: 5,5/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi sie nawet podoba- a pzede wszystkim basen.
Jeszcze jedno, na co zwróciłam uwagę, to pokoje dla dzieciaków (??). Wyrażają ich charakter. 7/10 ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Noo..willą tego nazwać nie można...niezbyt mi sie podoba:/
Ale nie najgorzej.. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi sie łazienki na górze i na dole. Ta dla sióstr jest spoko. Tylko ich pokój jeste jak dla mnie... eee... zbyt czerwony? Chyba trochę z tą czerwienią przesadziłaś. Bardzo podoba mi sie basen, miałaś fajny pomysł. Szkoda, że dach taki byle jaki...
Moja ocenka: 8/10 Ogólnie mi sie podoba ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|