|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 5.61% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 0.93% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
12 | 11.21% |
2 gwiazdki - Zgroza |
19 | 17.76% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
69 | 64.49% |
Głosujących: 107. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
No cóż, odcinek jest bardzo krótki, wydaje mi się, że przedstawienie postaci jest o 2 razy dłuższe
![]() Po 1. Zdjęcie Ali jest rozmazane (to pierwsze). po 2. Jest bardzo dużo błędów. po 3. Można się domyślić dlaczego Sebastian (ten mały tak?) się otruł. po 4. Odcienk nie zabardzo mnie zaciekawił :con: . Tak z ciekawości ile stron Wordowych zajął ci ten odcinek? ![]() (poruszając temat długości odcinków, 2 odcinek mojego fs, jest gotowy i ma 4,5 strony bez zdjęc oczywiście xP ) Ocenka: 3/10 - słaba niestety, przykro mi ![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Nareszcie odcinek.
Dobrze, że dałaś przedstawienie postaci. ![]() Wiesz, fabuła mi się podoba (nawiasem mówiąc, krótki ten odcinek), jak już mówiłam, np. pomysł z otruciem Sebastiana, i nawet nie przeszkadza mi, że można się domyślić, kto to zrobił. Ale jest pełno błędów (jak zwykle, a może nawet więcej niż zwykle). Piszesz "siem" zamiast "się", "poszli" o kobietach (ma być "poszły", ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że to celowo ![]() Cytat:
Poza tym gdzieś na końcu przestaje mówić narrator, a zaczyna mówić Alicja, tylko ja nie wiem, od któreo momentu ona zaczyna. :wacko: Może zaznaczaj słowa Alicji pochyłym pismem? Zdjęcia są dobre (czyżby trochę rozmazane? tzn. gorszej jakości), podoba mi się to z widokiem na Kamę z góry. ![]() Miałam dać obiecaną ocenę, wahałam sie co prawda, ale wstawiłam. ![]() Mam nadzieję, że doprowadzisz to opowiadanie do końca, co do błędów, to szczerze mówiąc nie liczę (na razie) na większą poprawę, ale ciekawa jestem, co będzie dalej. A skoro w następnym odcinku nie będzie przedstawienia postaci, to będzie on dłuższy (liczę na to). ![]() Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Isi : 15.03.2006 - 17:39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Tak w sumie to jest o wiele lepiej, ale następny powinien być dłuższy, no i troche mniej przewidywalny (jakiś twist może?) Aha, i staraj się dawać przecinki zamiast "i" przez cały czas. Ale ogólnie to mi się zawsze podobało, bo te twoje błędy mnie rozbawiają.
PS: chyba ja wrócę do pisania mojego starego fs...jest za fajne, żebym przestała... |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Odcinek strasznie krótki przedstawienie postaci jest dłuższe. Jak już było pisane łatwo sie domyslić kto otruł Sebastiana, mi to jednak nie przeszkadza. W przedstawienu Alicji napisałaś "Panna" chyba każdy sie domyśla, że 6 letnia dziewczynka jest panną
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Omg... Szyd ;-P
Kama Panda? Muahahaha... sie uśmiałam xD Boże, tu jest tak dużo błędów, że wymieniając je chyba musiałabym siedzieć do rana :wacko: Np. Co to jest: "Elżbieta i Sara poszli do ubikacji coś omówić a ja niewiedziałam co ciekawe." Kto to mówi? W jakiej osobie? Co? ![]() Albo to: "żuciła się na niom" - no bzdura... w wieku 11 lat takie błędy? Ech... :con: Co troche krótki odcinek ;-P Ale myśle, że jeśli chodzi o ilość błędów to pobiłaś rekord ;-P Niahaha... Czekam na kolejny odcinek ;-P Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Zrobiły z pokoju harmider. O rety. Jak im się to udało?
Momentami w sumie niezłe... Treściowo. Interpunkcja z ortografią i gramatyką poszły natomiast na spacer do lasu. Ale ogółem, nie jest aż tak fatalnie. Fakt, napisanie o złej lesbijce jest w tej chwili czymś dość nowatorskim (aczkolwiek chciałabym dożyć czasów, w których wszyscy by uważali, że o złych lesbijkach pisać nie można. Byłoby to jednak lepsze od tego, co się dziś wyprawia. <pozdrowienia dla władzy>) |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Przyznam, że jest parę błędów.. .Nie będę ich wymieniać... No, moze jeden, w tytule xD Mianowicie pisze sie "lesbijka" a nie "lezbijka" :]
Co do fs moze być, chociaż całkiem dobrze by było zmienić styl pisania. Bo po przecinku powinna być spacja, jak po kropce i myślniku xD No cóż, moja ocena to ... 3 gwazdki :3 |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Tak źle napisanego składniowo fs to jeszcze nie widziałam!!! Czy ty po tych wszystkich nie pochlebnych komentarzach nadal nie widzisz różnicy między kropką, przecinkiem i spacją??! Tego się nie da czytać! Kiedy napiszesz jakiś tekst to radzę Ci daj to do sprawdzenia mamie, tacie...czy komu tam jeszcze! To jest poprostu tragedia! xP
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]() FS o tematyce Lesbijek może byc ciekawe ale to....
Niedość że w tytule jest błąd... To jeszcze na dodatek takst jest z błędami... I mało które zdanie zrozumiałam... |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
yyyyyyyy przepraszam ze wtrace ale wydaje mi sie ze Sebastian to byl chlopiec z klasy Alicji ktorego ona nie lubi, a maly dzieciak mial na imie Piotrek...ja nie wiem Basiu skad ci sie wzial taki pomysl, ja w wieku 11 lat dobrze wiedzialam co znaczy hetero albo bi i nigdy to mnie nie dziwilo-tolerancja musi byc!!jesli chcesz to dokoncz to FS ale moja ocena w sondzie to niestety 1/10 ;( bo fotki sa ładnej jakosci...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|