![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam The Sims2, Na Studiach i Nocne Życie.
Otóż mam pewien problem. Grałam sobie dziś w Simsy, weszłam do rodzinki i chciałam użyć kodu BoolProp... . Użyłam go dwukrotnie i od tego moentu zauważyłam takie oto problemy jakie zaczęły występować w grze od tego momentu: - w górnym prawym rogu przez cały czas gry od włączenia rodziny widzę napis "v1.2.0.312". Wcześniej nie było go w grze. Chciałabym wiedzieć czym jest to spowodowane i jak go wykasować z okna. - wyskakują mi okienka informujące o błędnym pliku, np. że ze mój sim jest wadliwy. Widzę okno, które mniie informuje o tym błęzi, widzę komunikat i miejsce gdzie jest on zapisany i mam 3 przyciski do wyboru "cancel", "delete", "restart". Jak wybieram ten restart (albo reset on jest, nie jestem pewna) to okno znika i za chwilę znów się pojawia. Raz nacisnęłam delete i mój sim znikł z paska (stąd gdzie są twarze simów jedna pod drugą, to wtedy ta jego znika). Jak się pozbyć tych prolemów?? Help. Za pomoc z góry thx. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ja zcasami mam tą wersję w oknie pokazaną : PP
a z tymi okienkami...zazwyczaj wybiera sie ''restart'' bądź ''cancel'', ale ma to do siebie, ze zcasami okienko znowu wyskakuje. nigdy nie wciskaj DELETE , bo wtedy zreczywiscie sim ci zniknie : P no, zcasami jak nei dziala mi ani erstart ani cancel to wciskam delete i nic sie neid zieje, a okienko znika... po rpostu wystepuja bledy z tym kodem ; P |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jesli chodzi o te numerki w prawym gornym rogu to po prostu musisz wyjsc i ponownie wejsc do gry. Juz ich nie bedzie. Jesli jednak Ci za bardzo nie przeszkadzaja to dam Ci sposob na okienko ktore Ci wyskakuje: Musisz ponownie wpisac ten kod tyle ze zamiast true napisac false. Przestanie zaklocac gre
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dzieki serdeczne za pomoc!! :* :* :* |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |