Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.03.2006, 16:52   #41
_Harumi_
Guest

Domyślnie

Dzieki za oceny, faktycznie łatwo mi z nimi nie było Kto jak kto, ale Maxis to umie robić brzydkie simki ^^.
Midey- z tym rojechanym kociakiem to mnie rozwaliłeś

Dziś zrobiłam dwie wersje simki na konkurs (twarz prawie taka sama), zakładając, że nie będzie clean.

1. Mistrzyni znudzonej miny

2. A tej to ciągle wesoło

P.S. Pierwszy raz daję zdjęcia z gry Wiem, że nie umiem ich robić, ale te zdjęcia mają być do konkursowych portretów, więc musiały być z gry.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.03.2006, 17:02   #42
linkinhay
Guest

Domyślnie

Podobają mi się A zwłaszcza ta pierwsza Oświecisz mnie i podasz skąd ściągnęłaś jej fryzurkę?
A co do simek : twarzyczki mają ładne, może nawet zagłosuje, ale zależy od konkurencji

stare 24.03.2006, 17:14   #43
NIJA12
Guest

Domyślnie

Mnie się bardzo podobają a zwłaszcza ta pierwsza. Skąd masz fryz tej pierwszej.

stare 24.03.2006, 17:20   #44
Midey
Guest

Domyślnie

1: Ponura ruda be 4\10
2: wesola ruda be 3\10

male szanse

stare 24.03.2006, 17:25   #45
_Harumi_
Guest

Domyślnie

Fryzruka pierwszej jest tutaj

stare 30.03.2006, 14:42   #46
_Harumi_
Guest

Domyślnie

Sorry, że post pod postem, ale nikt więcej nie skomentował, a ja juz mam coś nowego, no i chciałam podnieść wątek trochę do góry ^^. Zrobiłam jeansy i trzy sukienki.

Spodnie(niezbyt udane, bo to moje pierwsze ^^)

Zielona sukienka:

Turkusowa:

W łatki :

Komentujcie ^^.
Sorry za grafike, ale były zapisywane w paincie i się trochę rozmazały..

stare 30.03.2006, 15:22   #47
Mgiełka
Guest

Smile

Spodnie z przodu to jeszcze w miarę, ale z tył... sztucznie wyglądaja. 5/10
Sukienka zielona ładna. Tekstura, malunek, wszystko ok, poza kształtem. No, ale taki mesh 8/10
Suekienka turkusowa wg. mnie najładniejsza z tych z tego zestawu. 10/10
W łatki nie obraź się, ale ja bym takiej nie założyła. Jednak mimo wszystko jest starannie wykonana i zasługuje na 9/10

Ogólnie: 32/40 To taka 4 szkolna

stare 30.03.2006, 15:38   #48
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Simka
1. wersja- moim zdaniem lepsza od drugiej. Simka ma japońska urodę, te małe usta ciekawie wyglądają.
2. wersja- też ładna, podoba mi się, ale nie tak oryginalna, jak ta pierwsza.

Ciuchy
Spodnie- jak na pierwsze to moim zdaniem nie najgorsze, z przodu prezentują się całkiem, całkiem (tylko nie widać żadnego paska, zapięcia i to jest wadą), a tyłu wyglądają gorzej. Nie wiem, czy te falowania to wzór czy fałdy.
Zielona sukienka- Simka wygląda, jakby była gruba (a może jest?). I tylko to właściwie mi przeszkadza. Kolor dość jaskrawy, ale nie przekracza "granicy", jest optymistyczny i wiosenny, wzór ładny, podoba mi się.
Turkusowa sukienka- ogólnie trochę nudna, kolor mnie nie zachwyca (lubię trochę inny "turkus", to jest dla mnie raczej jakiś jaskrawy niebieski albo niebiesko-turkusowy), pasek i guziczki są trochę rozmazane i przez to mi się nie podobają. Sukienka nie jest zła, tylko taka zwyczajna.
W łatki- na pierwszy rzut oka bardzo mi się spodobała. Ale jak się przypatrzyłam, to trochę dziwaczna. Nie wiem, czy ten wycinek z kwiatkami tu pasuje i na granicy dekoltu jest żółta kreska (z przodu). Ciekawa, ale chyab nie na co dzień. I gdyby był inny 3. wycinek, byłoby chyba lepiej...

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 30.03.2006, 16:07   #49
linkinhay
Guest

Domyślnie

Jeansy : jak na pierwsze, to bardzo mi się spodobały Nie wierzę że pierwsze
Dobrze wykonane, ale troche zgrzytają mi z tymi fałdami z tył No ale nic, podoba mi się

Zielona kiecka : całkiem całkiem... Taka... zieloniasta No nic, lubię ten kolor.
Sukienka ma fajny dół.

Turkusowa : Trzeba przyznać, że starannie wykonana ( jak reszta twoich ciuszków ^__^ ) , ale nie przypadła mi do gustu jak ta zielona Pasek wygląda efektownie... No nic, zła nie jest

W łatki : Fajna nawet, podoba mi się, taka optymistyczna No ale nie dorównuje zielonej
Ogólnie fajne ciuszki tworzysz... Nie poprzestawaj na tych
Pozdrawiam...

stare 31.03.2006, 18:47   #50
riannon
Guest

Domyślnie

Spodnie są ładne. Takie zwykłe, ale mają jakiś wzorek. Sukienka zielona była by bardzo fajna, ale simka wygląda jakby była nadmuchana albo jakby założyła sukienkę o 5 rozmiarów za dużą. Dwie ostatnie sukienki też sa całkiem, całkiem. Nawet ładne.

Ostatnio edytowane przez riannon : 25.04.2006 - 15:00

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania