![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam takie pytanie: Czy system zapisu plików FAT32 (zamiast NTFS) może powodować zawieszanie się gry? Bo robiłam już absolutnie wszystko począwszy od zmiany sterowników do karty dźwiękowej, graficznej, zwiększania pamięi wirtualnej, formatowania, defragmentowania i sprawdzania dysku i innych różnych rzeczy jednak wszystko to jest bezskuteczne i gra nadal się zawiesza. Kiedyś miałam NTFS i gra działała normalnie. Czy to może zależeć od systemu zapisu plików?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zawsze miałam FAT32 i nigdy w życiu nie miałam problemów z zawieszaniem się jakiekolwiek gry, ale jeżeli w twoim przypadku lepiej używać NTFS-u, bo jest sprawdzony przez ciebie to nie ma, co nawet się pytać. Musisz zmienić zapis plików systemowych własnie na NTFS, bo nie widzę innego wyjścia.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Problem w tym ze nie mam pewności czy to faktycznie zależy od tego czy może jednak od czegoś innego (tylko nie mam pojęcia od czego, bo już wyczerpały mi się pomysły). A mogę wiedzieć jaki masz windows?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja żyję w epoce lodowcowej i mam Windows 98, ale dobrze mi z nim i nie mam cóż za fart żadnych większych problemów właśnie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ok, dzięki. Chyba sprobuje z tym NTFS i zobacze czy to coś pomoze.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|