|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak się podoba me Fs? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 15.63% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
14 | 21.88% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
9 | 14.06% |
2 gwiazdki - Zgroza |
13 | 20.31% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
18 | 28.13% |
Głosujących: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Acha, tyle napisałeś tych Fs'ów, że się mylę
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytat:
- Nie, nie moja wina - powiedziała Marcelina. Mam nadzieję, że wreszcie będzie widać poprawę. Czekam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Przepraszam, że to powiem, ale naprawdę nie rozumiem o co chodzi. W drugim odcinku zaczęłam już powoli orientować się co jest grane... ale ta zapowiedź i odcinek pierwszy?
![]() Nie mam zamiaru oceniać cię na podstawie wieku, ale jestem pewna, że potrafisz napisać to lepiej. I tutaj znowu zastanawiam się, jaki sens ma robienie fotostory na szybko, zupełnie zapominając o jakości i o tym, jak je się będzie czytało. ![]() I następnym razem pomyśl, czy wolisz dać odcinek szybko, czy jakościowo dobry. ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
[IMG]http://i1.************/v7yydy.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1.************/v7yy53.jpg[/IMG] Marcelina szła do domu ale usłyszała swóją komórkę. - Halo - powiedziała Marcelina - To ja Olga nauczycielka twoja Marcelino - powiedziala jej nauczycielka - O co chodzi? - Dziś o 16 koncert. - Och teraz już 15. Przyjdę za 40 minut. Odłożyła komórkę i zadzwoniła do mamy. - Mamo dzis nie wrócę do domu. - powiedziała Marcelina - Dobrze ale wróć po 20. - powiediala jej matka Po czym Marcelina znów odłożyła słuchawkę i poszła się przebrać. Przyszła pare minut potem gdzie czekała Olga i Wolly. [IMG]http://i1.************/v7yyjb.jpg[/IMG] - Ładnie się ubrałaś - powiedziała sczerze Wolly Marcelina nic nie odpowiedziała. Czekała aż przyjdzie jekj idolka. - Które miejsce? - powiedziała Marcelina do Olgi - No tylko pierwsze - powiedziała smutno i zaczęła się śmiać. Marcelina jej nie uwieżyła aż do przyecia biletów. - Proszę pani mam tu 3 bilety na koncert - powiedziała pewnie Olga - Już się robi wchodzdzie - powiedziała kobieta Marcelina i Wolly miały przeczucie że ma coś z ich idolki. [IMG]http://i1.************/v7yypz.jpg[/IMG] Na koncercie była pustka. Przyszła ta kobieta i zalozyla czapke ale zaraz potem zdjeła . To była Nicky Dontays. Spojrzała na Marceline. - Wejdż na scenę! - powiedziała prawdziwie Nicky Marcelina tylko weszla nie mogła nic powiedziedż. - Teraz wybież jakiegoś clopaka. Zobaczymy jaka z was taneczna para - powiedziala rodosie Nicky Marcelina zauważyła że większość to chłopacy więc miała problem. Ale z ostatniego rzędu widziała kogoś w jej typie. I go zaprosiła na scenę. Koncert trwał dobrych pare godzin.Na koniec Nicky rozdawała autografy pobiegłam i czekała aż mi podpisze. [IMG]http://i1.************/v7yys6.jpg[/IMG] - Nie zasłuzyłaś na autograf! - powiedziała Marcelina mdlała - Zasłużyłaś na wspólne zdjęcie - dodała Po zrobieniu zdjęcia chciałam je powiesić w swoim pokuju. Poszedłam do domu ale ten chłopak był koło mnie. Nie mogądz odezwać się Cześć czekałam aż mi on powie. - Cześć - powiedzial po chwili ten chłopak Rozbolała mnie głowa i z dr'eszczami powiedziałam. - Cześć - Dziękuje że mnie wybrałaś na scenę - powiedział - A można wiedziedż jak się nazywasz i ile masz lat? - powiedziała pewna siebie - No mam na imię David i mam 25 lat - powiedział dumnie - A ty? - dodał Mdlałam że mnie nie polubi za to ze jestem o 13 lat młodsza ale powiedziałam. - Marcelina i mam 12 lat - powiedziałam smutno On myślał o tym czy ja go polubię. - Szkoda to pewnie mnie nie polubisz - powiedzial bardzo smutno Marcelina zędlała. CDN |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Brawo, wszystko rozumiem (no, prawie...)
![]() Ale pełno literówek i wciąż błędy logiczne. No i w której osobie piszesz? W pierwszej czy w trzeciej? ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
No jest dużo literówek, ale jest lepiej niż poprzednie odciniki. Wmiarę rozumiałam, ale i tak uważam, że jest dobrze. Nie podobał mi się fragment, gdy Michalina rozmawiała i był taki tekst "Dziś o 16 koncert", a można napisać "Jest dzisiaj koncert o 16 godzinie". Ale żebynie był, ja się nie czepiam, bo jest dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Jest lepiej. Może jakoś nie nadzwyczajnie wspaniale, ale widać że zmieniasz styl... I pisanie idzie ci coraz lepiej
![]() ![]() "zędlała" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
clopaka? co to jest?
zędlała też dziwne:/ ten dwa błędy rzuciły się w oczy ale nie lubie wypisywać błędów. Jakoś eozumeikem ale narazie nie jestemzbyt ciekawe, zaskocz nas jakąś akcja; P Edit.. aaaa! i jeszcze rodosie xD |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|