|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ? | |||
super Fs- ocena 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
81 | 60.00% |
dość fajne FS- ocena 4 |
27 | 20.00% |
takie sobie Fs- ocena 3 |
13 | 9.63% |
nie zbyt udane FS- 2 |
5 | 3.70% |
okropne FS- 1 |
9 | 6.67% |
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#102 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odcinek bardzo fajny, nie mam nic do zarzucenia (poza tym co zwykle, ale tego jest coraz mniej
![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Cóż ja tu moge powiedzieć?
Jak zwykle świetnie, a zdjęcia na prawde bardzo ładne ;-) Błędów nie zauważyłam, aż przyjemnie się czyta ;-) Tak więc czekam z niecierpliwością na 17 odcinek i tak jak Isi - na Cedriga ;-D Serdecznie pozdrawiam, ..CaRmEn::.. ;-D |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Tak sobie oglądałam ten odcineczek i się zastanawiam czemu panienka wleciała jako nietoperz, a musiała wychodzić o własnych nogach.
Ma pulsacyjny wampiryzm czy co???? Raz go ma a raz nie? I przynajmiej wiem co Święty Mikołaj robi cały rok - chodzi na żebry! xP Ostatnio edytowane przez Margierytka : 11.04.2006 - 10:06 |
![]() |
![]() |
#105 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A co do Mikołaja to nie pomyślałem, że ten facet tak wygląda. |
|
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Toxic zgoda - goniłby ją woźny ... Ale po co? Żeby dać jej buzi? Żeby ją sobie przyrządzić na kolację? No nie.... Jakbym zobaczyła nietoperka w budynku publicznym dążyłabym do tego by go wywalić na zewnątrz. Wystarczyło, żeby ona sobie polatała nad łbem woźnego, a sam by przed nią otworzył drzwi.
|
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Może by chciał tego nietoperza zamknąć w jakimś pomieszczeniu, żeby mówić jak to się męczył nad zapędzeniem go tam, i żeby nikt nie mówił, że sie obija w pracy. Potem by wezwał kogoś kto by sie odpowiednio zajął nietoperzem. W końcu nie miałby pewności, że jak otworzy drzwi to wyleci, bo on myślał że to zwykłe zwierzę, a nie chciał żeby tak sobie latał po szpitalu, bo bał się, że jakiś pacjent sie go przestraszy i będzie miał kłopoty.
|
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
Toxic - jak sobie tam wolisz... Ty w końcu jesteś autorem. Działania wampirci wydają mi się nieco nielogiczne i naciągane - dlatego zwróciłam na to uwagę
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
Wiem, że tylko zwróciłaś uwagę, a ja tylko napisałem jak ja rozumie jej działania
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
Fajne, fajne...Jestes albo na 2 albo na 3 miejscu naj naj fotostory (wedlug mnie)
![]() ![]() Powodzenia w dalszym pisaniu ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|