|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 26.32% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
9 | 47.37% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 21.05% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 5.26% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Najpierw powiem że co do osób które tu mówia o jakims gwałcie to ja odebrałam to inaczej - on chciał ja zgwałcić ale chyba nie wyszło - to jest moja opinia. No i żeczywiście w następnym odcinku zastosuj się do udzielonych ci rad. Pozatym nawet mi sie podoba i nie powiało mi nudą
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Racja, on chciał ją zgwałcić ale mu nie wyszło xP. Aha to jak ja mam te chmurki poustawiać żeby były w dobrej kolejności skoro jest np., że ona stoi po lewej a on po prawej i on chce najpierw coś powiedzieć to jak to zrobić? Bardzo proszę, powiedzcie bo w sumie rzeczywiście źle się tak czyta...
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ja robie tak, że ten który ma być najpierw czytany daje najwyżej i pod nim następny itd.
A co do tego gwałtu, to skoro jej nie zgwałcił to dlaczego ona wychodząc z łóżka myślała "Jak on mógł.... chlip, chlip" ( czy jakoś tak). Zresztą i tak bezsensu jest to że została na noc z facetem który chciał ją zgwałcić. |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zacznę od - :
- na 12, 14 i 34 obrazku widać kryształki - dziwi mnie to że już przy powitaniu choć się nie znali trzymali się za rączki (jest to na 11 obrazku) - została na noc z facetem którego prawie wogóle nie znała :con: - zła kolejność kilku obrazków Teraz + : - podoba mi się ten tekst Piotra na 18 obrazku - fabuła jest w normie - nie widać błędów Ogólna ocena: 5.5/10 No i nie rezygnuj, może byc już tylko lepiej ![]()
http://ask.fm/Mitheska Ostatnio edytowane przez Monitkowa : 15.04.2006 - 14:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
http://img114.imageshack.us/img114/8749/13uf.jpg Albo tak jak powiedział Toxic. A z tym gwałtem, to myślałam, że był, tylko nie pokazałaś dokładnie. ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ogólnie nie jest najgorzej. Nie podobają mi się kryształki i mogłabyć monumerować chmurki, bo się trochę w niektórych miejscach trudno czyta.
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Niskie ściany, szybka akcja... Parę głupkowatych wypowiedzi i kryształki. Cóż... Mam nadzieję, że to poprawisz. Będę tu czasem zaglądać i pewnie kiedyś też postawię ocenę. Narazie miło się to czyta z powidu dobrej jakosci zdjęć, i jakiegoś określonego motywu, choć można się zgubić w niektórych miejscach. Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi ten komix podobał chodz jest kilka błędów ale to nic i w drugim odcinku (mam nadzieje że zrobisz) prosze zebyś ukryła zilony kryształ !!
Ale ogólnie jest OK. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|