![]() |
#11 | |
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ocena nr 3 xd
Konstrukcja Hmmm.. podobaj± mi siê drzwi. A sama konstrukcja nieciekawa. Sczególnie ten p³aski dach - moim zdaniem kompletnie nie pasuje. Oby³oby siê te¿ bez tych kolumn. 5,5/10. Ogród Sympatyczny, chocia¿ w³a¶ciwie czego¶ mu brak... mo¿e posadziæ wiêcej drzew? Moim zdaniem takie domy ³adnie wygl±daj± z mas± ro¶lin dooko³a. 6/10. Kuchnia/Jadalnia Pralka w kuchni? Hmm.. zmyli³a¶ mnie tym, nie wiedzia³am, gdzie koñczy siê kuchnia, a gdzie zaczyna ³azienka :p Alee... zaraz.. to chyba nie kuchnia! Spi¿arka, czy co? Chleb, pralka.. mog³a¶ to jako¶ podpisaæ, gubiê siê xd W ka¿dym razie, wszystko co kuchenne w tym domu, ca³kiem mi siê podoba^^ 7,5/10. Salon/Pokój dzienny Obydwa saloniki niez³e. Utrzymane w tym samym stylu i kolorystyce, nie mam ¿adnych zastrze¿eñ. 8,5/10. £azienki £azienka bardzo ³adna, wolê ciemne ³azienki ni¿ jasne. Stylowy br±z, wszystko ze sob± wspó³gra; druga ³azienka troszkê gorsza, ale i tak jest nie¼le - 8,5/10. Sypialnie £adne, nawet bardzo. Podoba mi siê szczególnie ten wiklinowy k±cik - rewelacyjny, za takie dajê 10 punktów. Nastêpna sypialnia trochê s³absza (stoliczek przy ³ó¿ku mi siê nie podoba xd) wiêc t y l k o 9/10. Inne pomieszczenia Pokoik dla dziecka - fajny, fajny. Ale zas³ona wchodzi w pud³o z zabawkami i plakat siê trochê gryzie z reszt± - 8/10. Podsumowanie Dom jest bardzo dobry, ¶wietnie umeblowany - ale praktycznie nie wiem co jest gdzie. RZut niewiele pokazuje, powinna¶ dodaæ napisy nad zdjêciami - jestem ciêzko kapuj±ca xd 53/70 = 75% |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Mi z wnêtrza siê podoba, nawet bardzo. Tylko, ¿e do bry³y nie pasuje mi dach :/...tak jako¶. 8,9/10
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
I co ja mam napisaæ? Hê? Bardzo podoba mi siê Twój k±t dla ka¿dego pokolenia... Ma³a uwaga - je¶li dajesz kolumny na ca³ej wysoko¶ci budynku to zrób na dole fundament - calo¶æ bêdzie wygladaæ o niebo lepiej.
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dom mi siê bardzo podoba. Fajnie wygl±da z zewn±trz. Zmieni³abym tylko p³ytki na parterze, bo ten kolor jako¶ mi siê g³upio kojarzy..., ale to rzecz gustu. 10/10
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Mnie siê podoba.Ma bardzo ³adne wnêtrze i ¶liczne mebelki.
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
no to tak:
-ogród taki eee... no fajny xD -ja tam pozostane przy babciach babciowatych -dach egrh... straszny ;/ -ten salon na parterze... ogólnie fajny pomys³ xD daje ci, znaczy domkowi 6/10 ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
£adny domek i wszystko ³adne,ale za nowoczesny babci pokuj! Dajê 9/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()