![]() |
#71 |
Reputacja: 13
|
![]()
Miss? Jak chcesz, ale jak dla mnie to ona jest "brzyyyyyyyyyyyyydalllllllllllll" jakas taka kanciasta, za ostry makijaz i wogole raczej xP
![]() |
#72 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do simki, to nie jest dobrze. Gdyby nie te włosy np. takie jakie dałeś Paris Hilton byłyby idealne, i szminka, bo reszta jest śliczna, miałbyś naprawdę duuuuuuuże szanse! Ale życzę dalej takiego zacięcia i niesłomianego zapału, widzę, że masz naprawdę duży potencjał, ale musisz jeszcze ćwiczyć. Na pewno za kilka miecięcy czy rok będzie wychodziło Ci lepiej!!! |
|
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Nilieny. Mamy rowniez prawo krytykowaC. Jak jej sie nie podoba, to nie. Nie bedzie musiala mowic ze jej sie podoba.
|
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Taka średnia. Nie jest zbyt ładna, ale sam zdecyduj czy chcesz ją dać czy nie..ja bym jej zrobiła inny cień do powiek..
|
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ni4e jest za piękna,ma mocny,nie pasujący(według mnie)makijaż.Podoba mi się jej nos i ta fryzura nawet pasuje do niej.
|
![]() |
#76 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#77 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ty dałeś inną na Miss (chyba, że nie rozróżniam
![]() ![]() Pozdrawiam
#78 |
Guest
|
![]()
Simka nie przypadła mi jakoś specjalnie do gustu, ale jakoś okropna też nie jest... Nie podoba mi się za mocny makijaż oczu. Rysy ma w porządku, oryginalne, nie było to pomieszanie 1 i 2 twarzy
![]() |
![]() |
#79 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() teraz boska Diana Kurger ktora dalem na konkurs ![]() ![]() a tu do porownania ![]() Ostatnio edytowane przez Midey : 05.05.2006 - 12:09 |
|
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Cóż sama w sobie simka nie jest zbyt ładna, ale w końcu tu chodziło o podobieństwo...
Według mnie ta simka ma zbyt brązowe brwi, powinny być takie bardziej czarne. Ogólnie simka ma jakiś taki zbyt ,,ostry" wyraz twarzy. Chyba to ten puder błyszczący na nosie i przy oczach sprawia, że wygląda jakby się marszczyła. Oczy zrobiłabym maleńką ciutkę xD większe... Tak to jest całkiem niezła. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|