|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ? | |||
super Fs- ocena 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
81 | 60.00% |
dość fajne FS- ocena 4 |
27 | 20.00% |
takie sobie Fs- ocena 3 |
13 | 9.63% |
nie zbyt udane FS- 2 |
5 | 3.70% |
okropne FS- 1 |
9 | 6.67% |
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]()
O to przepraszam
![]() Ale nad przeczytaniem nadal się zastanawiam- jakoś mi się nie chce (ale możliwe, że z lenistwa, nie z powodu nieciekawego FS ![]() Leniwa NaNiKo ![]()
![]() |
|
![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
FS naprawde super. Nie zwracam uwagi na błędy (pewnie żadnych nie ma
![]() ![]() PS - Czyżby nastepca BR??? |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Podejrzewam, że ofiarą będzie pokojówka. A ci łowcy... ech, pewnie mają kontakty z Anną, więc Iwona jest bezpieczna. Chyba , że to amatorzy, lub niezależni pogromcy wampirów, jak moja simka Neya. Mój brat myśli, że łowcy wampirów to jacyś NPC, głupek xP .
Ostatnio edytowane przez kluseczka : 30.04.2006 - 06:48 |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
a co się dzieje z Cedrikiem? zapomniałaś już o nim?
zagłosuję w sondzie ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Prace nad kolejnym odcinkiem już trwają ![]() |
|
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie
![]() ![]() Nasty właśnie co jest krótkie? ![]() ![]() ![]() ![]() Ale podoba mi sie coraz bardziej akcja sie komplikuje i zagęszcza ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
Elkakub17 porywacze nie wiedzą, że ona też jest wampirem. Z porywczy to widział ją tylko Jack i Mike i to jeszcze przed tym jak porwali Cedriga, więc nie była wtedy wampirem. Do tego Jacki Mike są ludźmi więc i tak by nie zobaczyli, że Iwonka jest wampirem. Chyba, że ona chciałaby żeby zobaczyli, w co wątpie
![]() Więc na razie porywcze nie wiedzą o przemianie Iwonki w wampira. Miło mi z powodu, że niektórym osobą moje FS podobało się na 4 a teraz zmienili zdanie i uważają, że warte jest 5 ![]() Pozdrawiam:* |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
Jest to jeden z lepszych komiksów, naprawdę. Fabuła jest interesująca i wciąga. Jak na razie nie ominęłam żadnego odcinka. Może czasami są jakieś błędy, ale nie rzucają sie bardzo w oczy. Ja osobiście nie widzę żadnego podobieństwa twojego FS do BR (widziałam, że parę osób tak pisało).
|
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich, nie wiem co by tu napisać, więc tym razem bez wstępu
![]() Zapraszam na odcinek 19, miłego czytania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Toxic : 04.05.2006 - 08:37 |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
Och, Toxic... aż brakuje mi słów na Twoje FS ;-)
Zdecydowanie jest najlepsze na całym forum! Już dawno (od czasów BR) nic mnie tak nie wciągnęło ;-D Uważam, że powinien zginąć ktoś z główniejszych bohaterów, żeby było ciekawie ;-P Nie lubie happy endów ;-> Świetnie, że wreszcie dałeś Cedriga... mam nadzieje, że będzie on odgrywał jeszcze jakąś większą rolę ;-D Powiedz mi ile będzie w sumie odcinków? Mam nadzieje, że nie trzeba będzie długo czekać na kolejny odcinek ;-> Serdecznie pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|