![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Hmm.. to może poczekaj, aż będziesz miał lepszą i większą, na razie nie wiem jak ci pomóc.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Problem 1: Albo karta jest za słaba, albo potrzeba nowszych/starszych sterowników do niej (metoda prób i błędów : P)
Problem 2: Kiedyś czytałam, że jak się stawia tajne stowrzyszenie, to ono jest tak tajne, że zniknie zaraz po postawieniu. I ono tam jest, tylko że niewidzialne. Nie jestem pewna, ale chyba go się już potem nie da zburzyć. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
1 problem: Nie mam pojęcia. Może najnowsze sterowniki do karty graficznej pomogą?
2 problem: Zapewne tworzyłeś własne otoczenie akademickie? Jak już wyżej napisała Shèène tajne stowarzyszenie jest tak tajne, iż jest niewidoczne na mapie. Może być tylko jedno tajne stowarzyszenie w całym otoczeniu, dlatego znikły ci budowle specjalne. To stowarzyszenie dalej stoi w miejscu gdzie je położyłeś, a twój sim może się do niego dostać. |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
nie wiem gdzie znaleźć te sterowniki. szukalem ich ale nie znalazlem. moja karta graficzna to NVIDIA GeForce FX 5700. będę szuakl ale jesli znajdziecie to podajcie.
![]() będę bardzo wdzięczny :* |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
W tych ramkach na dole wybeirasz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ja też mam takie problemy z grafiką i zauważyłam, że znikają jak nie instaluję CEP'a i dodatków z netu.
A skoro zaczęłam, to mam ogromną prośbę. Sprawdźcie proszę, czy też tak macie. Kiedyś przypadkiem źle wpisałam jakiś kod w otoczeniu i to okienko z kodami się powiększyło i zobaczyłam jakieś błędy, o których nie miałam w ogóle pojęcia; wszystkie związane z dźwiękiem. Nie znam za dobrze angielskiego, ale było napisane, że jakiś dźwięk znaleziony dwa razy, że błąd dźwięku towarzyszącego otwieraniu przez sima drzwi, itp. I teraz za każdym razem jak instaluję grę sprawdzam, czy są te błędy i są!!!! Grę i dodatki mam oryginalne, instalowane jak trzeba do różnych katalogów, sterowniki do karty dźwiękowej i graficznej też. Sprawdźcie czy też tak macie, bo może to normalne a ja się czepiam. |
![]() |
![]() |
#18 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ja np. nie mam zbyt dobrego komputera i grafika jest strasznie zła kiedy ustawię sobie, by było widac domy sąsiadów, by zasięg widoku był bardzo duży, żeby było widac okolice. Wtedy grafika jest naprawde okropna.
Co do pogorszenia grafiki przez dodatki, też tak zawsze mam gdy buduje domek, wepchnę do niego mebli pobranych z internetu i wszystko sie rozmazuje. |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
juz wszystko jest ok z grafiką. wczoraj kupilem wlasny biznes i zainstalowalem i kolory się naprawily.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|