|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ? | |||
super Fs- ocena 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
81 | 60.00% |
dość fajne FS- ocena 4 |
27 | 20.00% |
takie sobie Fs- ocena 3 |
13 | 9.63% |
nie zbyt udane FS- 2 |
5 | 3.70% |
okropne FS- 1 |
9 | 6.67% |
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#141 |
Guest
|
![]()
..::CaRmEn::.. ciesze się, że Ci sie spodobał odcinek
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odcinek jest zdecydowanie najlepszy, fajnie się czytało i trzymało w napięciu, jak Amelia uciekała.
![]() ![]() A jeśli chodzi o zakończenie, to mi się wydaje, że dasz jakiś happy end. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
=) Według mnie to jest najlepszy odcinek ze wszystkich !!! =)
Najbardziej podobało mi się jak Amelia uciekała =) Aha, zauważyłam dwa błędy [pierwszy raz!!! =) ]: - "Wy miejscu przetrzymywania Cedriga" - Wiem, że to głupie, ale zapomniałam. Ale był =) Mam nadzieję że będzie jeszcze dużo odcinków =) =) =) Ostatnio edytowane przez *Luna* : 05.05.2006 - 20:01 |
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
Wow! Ostatni odcinek jest na serio super! Bardzo mi się podobała scena ucieczki Amelii! Tak samo mnie jak i Isi trzymała w niezłym napięciu. Jedyne co mi się nie spodobało to, to ze odcinek był taki krótki
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajne FS pierwsz 2 odcinki i poczatek 3 byly nudne ale potem sie poprawilo i mile mnie zaskoczylas >czekam niecierpliwie nastepny odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo długi i udany odcinek. Jestem pod wrażeniem budynków, które zrobiłeś, a także wnętrz- po protu świetne!
![]() Co do sceny skoku Amelii- bardzo ładnie Ci to wyszło, ale jednak nierealne. ![]() ![]() Tekst- dobrze piszesz, nie ma już od pewnego czasu tych niedociągnięć, które były w pierwszych odcinkach. Jednak na rysunku nr 8 literówka ("łapy" zamiast "łapmy"), potem "nieważne" napisałeś oddzielnie. Raz piszesz "wywarzyć", a raz "wyważyliśmy", zdecyduj się. ![]() To wszytsie uwagi, czekam z niecierpliwością na następny odcinek. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
Boże święty... zatkało mnie! o_O Jak zobaczyłam te wszystkie budynki... Już dawno nie widziałam czegoś tak pięknego! Te wnętrza... schody... ufff! Musze ochłonąć ;-D
Wszystkie zdjęcia rewelacyjne! Bardzo podobało mi się 1 i 2... takie rzeczywiste! A ta sala gimnastyczna? Mmmm...! Uśmiałam się z tego jak ta Amelia skakała i te komentarze tych gościów: "To ptak! To samolot! Nie, to jakaś kretynka..." ;-D Na prawde świetne! Co do błędów to na 54 obrazku, napisałeś "otwarł"... może lepiej "otworzył"? ;-> Fajny plakat ;-) 5min szukałam nr odcinka... heh... żartuje ;-p No to teraz czekam niecierpliwie na 21 odcinek! Oby tak samo udany i długi jak ten ;-) Serdecznie pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. :-) |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Jak reszta odcinków 10/10, oprócz tego widziałam parę literówek, a tak to ok
![]() Pozdrawiam :* |
![]() |
![]() |
#150 |
Guest