![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Małe wyjaśnienie: większość moich rodzinek zaczyna od tzw. zera. Jest to moj pierwszy 'bogatszy' domek. Chciałam stworzyć coś "z jajami", a jednocześnie ładnego. Starałam się dobierać rzeczy wygodne
![]() Mieszkańcy (wymarzony image ![]() ![]() Bryła w dzien: ![]() I w nocy: ![]() Wejście: ![]() Obok wejścia "kącik salonowy": ![]() Po drugiej stronie, zerżnięty od kogoś kącik telefoniczny: ![]() Kuchnia połączona z jadalnią: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Gandzia to pracowita romantyczka, dlatego jej pokoj postanowilam urzadzić tak: ![]() ![]() A ja to zupełne przeciwieństwo, w dodatku niechlujne, więc moj pokoj prezentuje się "nieco" inaczej. ![]() ![]() Rzut parteru: ![]() Rzut góry: ![]() ;-) Dlaczego nie śpią razem, chociaż są małżeństwem? Simple - ani Gandzia, ani Danka nie wytrzymały by w sypialni w guście swojej partnerki ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwszy!
Daję 8/10
#3 |
Guest
|
![]()
Może i ładny, ale są tu "wieśniacke" meble, i to one psują jakość domku, gdyż to jest domek dla bogatych pań, daję
4/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jeżeli to jest domek bogatych pań to nie chcę być bogata.
Nie podoba mi się. Od oceny się wstrzymam. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
@up
Przyczepcie sie nazwy =D Mozecie zmienic na domek wiejskich pań. Chodzi, o to, że to najbogatsze simki, jakie stworzyłam, a nie, że mają mega wyku.. sprzet, na którym osobiscie w zyciu bym nie usiadła. ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
To zmień nazwę na domek dla pań, albo domek dla ładnych pań (w co wątię bo ładne to nie są), lub domek dla miłych pań.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Akaj, ładne nie są, bo ja nie jestem ładna, a ta ruda była na moje podobienstwo tylko dready rude se zrobilam (chce takie *.*), A nad Gandzią się starałam ;pp I w ogole to cie podziwiam, bo po obrazku 150x200 potrafisz ocenic urode simki Wow, wymiatasz, laska ;p Jesli chodzi o ciuchy - do charakteru raczej dopasowane, a kurduplaste, bo kurduplaste jesteśmy ;p
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A więc... Na zewnątrz spoko (co to jest to czerwono białe w kratkę obok basenu
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
kocyk na piknik i grilla ;p
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście dom jest "z jajem" i mnie miejscami rozśmieszył.
![]() Bryła domu nawet spoko. Kącik salonowy nie przypadł mi do gustu, chyba przez te staroświeckie kanapy. Ta podłoga w kuchni kojarzy mi się z kościołem(w mojej parafii jest taka ![]() Ogólnie w domu jest dużo wolnej przestrzeni, np. ta łazienka, czy kuchnia. Z tego rzutu góry nic nie widzę ![]() Skoro mówisz, że to miał być dom "z jajem", to Ci wyszedł i daję Ci za niego 7/10. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|