![]() |
#21 |
Reputacja: 15
|
![]()
Masz fatalną jakość zdjęć, po za tym nie można umieszczać prologu lub przedstawienia postaci na czysto... powinnaś zrobić cały komiks/fs a potem co jakiś czas dodawać odcinki...
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Spoko, będą też nienormalni simowie(tzn.wampiry a może nawet ufole i zombie ale żeby nie przesadzić z tą nienormalnością to wybiorę tylko jedną możliwość) ale to dopiero dużo później. Póki co mogę zdradzić kilka szczegółów z 2 odcinka.No więc w 2 odcinku będą pokazane przygotowania do imprezy u Agaty. Główną bohaterkę będzie śledził facet w czerni. Jakbym się spóźniała z 2 odcinkiem to sorki bo nie wiem czy taki "porządny" drugi odcinek uda mi się zrobić w 5 dni. Obiecuję że w 2 odcinku będą wysokie ściany! Wtedy poprostu się zagapiłam
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez melody13 : 30.05.2006 - 19:22 |
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Melody13- SuRvEy nie ma tu do końca racji, a może ma, ale źle to ujęła.
Nie musisz całego komiksu robić od razu, właściwie chyba nikt tak do tej pory nie robił. ![]() Po prostu jest zakaz dawania samych zapowiedzi, ale prolog można dać, a przedstawienie postaci raczej też, jeśli jest dość obszerne. W każdym razie widziałam już niejeden prolog w dziale fs, a potem odcinki i na 100% nie jest to zabronione. Widzę, że zdradziłaś, co będzie w następnym odcinku. ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Już jutro lub pojutrze ukaże się 2 odcinek.Nie czytajcie tego z poprzedmiego posta bo zmieniłam trochę plany :w000t: Dzisiaj zrobię dymki!
Mam: :ts2::ts2u: :ts2nl: :ts2ofb: :ts2hp: :ts2rr: |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Troche przynudza ta babka:/ grafa to z reszta juz wiesz jaka( w 1 odcinku), coz nie zachwycilo mnie szczerze mowiac daje 5/10
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Strasznie mi się dłużył ten odcinek... na serio myślałam, że zasne oO
Może następny będzie lepszy, jak ta laska pójdzie na casting... mam nadzieje, że jakoś fajnie i ciekawie to zrobisz. Jakość zdjęć znacznie się poprawiła, ciesze się, że posłuchałaś rad dotyczących niskich ścian... teraz są ładne ;-) Masz kilka literówek, ale dla mnie gorsze jest to jak ona śpiewała pod prysznicem czy coś... mogłaś to pominąć, bo to było dość hm... nudne. Poczekam na następny odcinek. Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Muszę sie zgodzić z poprzedniczkami, że odcinek trochę nudnawy.
![]() Fajnie, że ponumerowałaś dymki. ![]() Jeśli masz Worda (Microsoft Word) proponuję robić komiks w nim, a nie w Paincie, bo: - poprawi ci wszystkie literówki (troszeczkę jest), - zaznaczy, kiedy nie dajesz spacji po kropce albo przecinku, - są tam dymki, nie będziesz musiała wklejać kółek i domalowywać pozostałych elementów. Jak robisz w Wordzie, to dodajesz dymki, numerki odcinka, opicy, a potem klikasz na klawiaturze PrintScreen, idziesz do Painta i wklejasz. Oczywiście to tylko propozycja. ![]() Już nie ma niskich ścian, więc fotki wyglądają o wiele lepiej, ale wolałabym więcej akcji i żeby coś "konkretnego" zaczęło się dziać w kolejnych odcinkach. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Więc, podoba mi się.
![]() W tym odcinku za dużo się nie wydarzyło, ale nie było znowu takie nudne (nie, pierwszy nie był nudny, ale tak się nauczyłam mówić, "znowu", przez koleżankę ![]() Ahha, według mnie Ania lepiej wyglądała w pierwszej fryzurze, ale to kwestia gustu. ![]() 8/10 Ostatnio edytowane przez *Luna* : 03.06.2006 - 17:42 |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Następny odcinek będzie "porażający".Możśe was trochę zdziwić... ... Tylko tyle powiem
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|