![]() |
#662 | |
Guest
|
![]() Cytat:
wlasnie widzialam bo jestem na 2 roku i tak mysle czemu jest bialy a nie zielony ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#663 |
Guest
|
![]()
Mam moze glupie pytanie..gram od niedawna i nie mam zielonego pojęcia jak kupic telefon komórkowy..Niby jest napisane w automacie do kupowania blabal..ale co to ten AUTOMAT? Prosze o wskazowke jak dla idioty, bo naprawde jest do dla mnie orzech nie do rozgryzienia
![]() Z gory dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Guest
|
![]()
automat jest niebieski, stoi na paracelach publicznych (nie wszystkich!). klikasz na niego, wybierasz 'kup...' i pokazuje Ci się takie okienko - MP3, komórka i gra przenośna. klikasz na komórkę, Sim wkłada kasę i masz komórkę. :)
|
![]() |
![]() |
#665 |
Guest
|
![]()
Jeżeli się mieszka z różnyni simami w akademiku to można ich odwiedzać?
[email protected] |
![]() |
![]() |
#666 |
Guest
|
![]()
Dlaczego przy instalacji patcha występuje następujący błąd: Program nie moze skopiować danych z dysku???
|
![]() |
![]() |
#667 |
Guest
|
![]()
Dlaczego przy instalacji patcha występuje następujący błąd: Program nie moze skopiować danych z dysku???
|
![]() |
![]() |
#668 |
Guest
|
![]()
czesc mam pytanko czy w sims 2 na studiach mozna budowac akademiki? prosze o odpowiedz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Guest
|
![]()
Nie można, jednakże jest kod, który pozwala na budowanie, tajnych stowarzyszeń, akademików itp:
changeLotZoning ... i dopisujesz w miejsce ... residential -mieszkanie community - parcela publiczna greek - Bractwo Studenckie dorm - AKADEMIK secretsociety - Tajne stowarzyszenie |
![]() |
![]() |
#670 |
Guest
|
![]()
mam the sims2ns oryginał . skończyłam studia aktorskie lecz poszłam do pracy na sztukę...........i mam nagrodę za tą prace czyli aparat i klikam na niego ............pozuj a moja simka pozuje i jak teraz mam zrobi jej samej zdjęcie?????tym aparatem..................................a i jeszcze jedno jaki jest kod na odblokowanie wszystkich nagród za pracę .................................wiem ze troszke pogmatwane ale enie wiedzialam jak to napisac :con:
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |