|
|
#1 |
|
Guest
|
Wie zu Hause... Jak w Domu. Chyba że pomyliłem.
Wiem że moge spodziewać się złych ocen, ale cóż... *Sorki że nie zrobiłem zdjęć garażu. Cały Dom : ![]() Wejście (?): ![]() Jeziorko ogrodzone żeby dziecko nie wpadło. ![]() Jak jest ciepło...: ![]() Wchodzimy (nie mam zdjęcia wejścia) Kuchnia: ![]() ![]() Sypialnia Rodziców: ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Idziemy na góre, pokój dziecka. ![]() ![]() ![]() ![]() Balkon: ![]() Ptaszek: ![]() ![]() Proszę o comenty |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Z zewnątrz jest bardzo dobrze. Bryła nie jest specjalnie wymyślna, ale taka 'prawdziwa'. Nigdy nie czepaim się za ogrody, nie znam się na nich... W środku szczególnie podoba mi się łazienka. Reszta jest zwyczajna - troszkę za bardzo zwyczajna. Muszę powiedzieć, że się rozwijasz i każdy Twój dom jest lepszy od poprzedniego. To bardzo dobrze :)
Ogólnie 7/10 :)
|
|
#3 |
|
Guest
|
Hej! Nie wiem, czy Ci pisałam, że zmieniam nick. Jeśli nie, to zobaczymy czy zgadniesz, kim jestem. Bo mnie znasz
.A co do domku... Jest on zrobiony bardzo pomysłowo. Wydaje mi się, że nie ma tu dodatków z neta, ale nie jestem pewna. Ja obstawiam, że nie ma nic ściągniętego . W sumie, podoba mi się tutaj wszystko. Przyczepiłabym się tylko do tego, że nie ma zdjęć garażu. A szkoda, bo jestem ciekawa, jak tam jest . Podobnie, jak GreenGirl daję Ci 9/10 pkt.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Bardzo ładny domek. Taki rodzinny
Ale przejdźmy do rzeczy:ładny pokoik dziecka w moim ulubionym kolorze.Ale są też wpadki. Nie podoba mi się ten ogrodzony staw. Ocena: 9/10 |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Niby ok a jednak dostrzegłem cos co zmusiło nie do obniżenia oceny mianowicie w sypialni rodziców półka z książkami zasłania okno i niezbyt to ładnie wygląda(możliwe że sie czepiam ale na 10 ważny jest każdy szczegół
)9/10 |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dom jak dom taki zwykły
Co do ogrodu to mi sie nie podoba :\eh moja ocena 5/10 |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Heh.....nie obraż sie ale szczerze mowiac to troszke tandetny
szczegolnie w salonie chyba, jest szafa z ksiazkami ktoraz zastawila okno, a z rzeczy ktore byly ok, to napewno kuchnia daje 7/10
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja uważam że jest bardzo ładny domek,taki zwykły i takie bardzo mi sie podobają.Nic nie poupychane ładne ściany i podłoża,ocena oczywioście 10/10. Pozdrawiam wszystkich!!! :*
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Nie jestem mistrzem niemeckiego, jednak sądzę, że powinieneś napisać "So wie zu Hause" czyli tak jak w domu. Moja propozycja może być błędna.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Miks: nie jest bledna, ale ona taz ma dobrze, z tym, ze powinno byc Wie im Hause.
Dom wcale mi sie nie podoba.. Ostatnio edytowane przez Wickoo : 17.06.2006 - 16:57 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|