![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy odpowiedni dizal ale mam nadzieje, ze tak
![]() A wiec zaczne, pozyczylem qumpeli plytke simsy, zajrzalem czy plytki sa ok, byly, zawsze trzymalem simsy (1 plyte) w innym latwiej wyjowanym pudelku poniewaz czulem cos ze w oryginalnym pudelku kiedys sie zlamie. Jednak tym razem wlozylem plyte spowrotem do oryginalnego pudelka. Na nastepny dzien chcialem zaczac gre, wyjmuje starannie plyte jednak ona pękła i nie wiem co teraz zrobic. Moze mial ktos podobna sytuacje, w koncu oryginale simsy to nie wydatek 50 zlotych tylko o wiele wiekszej sumy ... Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem,czy kapuję,ale spróbój zadzwonic do ea games,a oni powinni Ci wymienić gratis(chyba gratis).
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Myślę, że nie ma sensu tam dzwonić bo to jest mało prawdopodobne żeby oni wymienili tą płyte... nie w takim przypadku. Jeśli nie możesz kupić nowych simów to powiedz kumpeli co się stało i spytaj czy przyjmie ściagnięte z netu
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]()
Te simsy sa moje
![]() Ale jush pisalem do ea, odpisali, ze mam wyslac do nich plyte, jesli jest ,mozliwe to paragon i krotki opis problemu a plyta zostanie wymieniona ![]() To oznacza ze znowu pogram ![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Sorki, nie przeczytałam dokładnie heh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Neptyda napisz do nich, ja napisalem, ze nie posiadam paragonu zakupu i odpisali, ze mam wyslac do nich gre :] z adresem zwrotnym itp.
Wszystko jest mozliwe ![]() Moim zdaniem dowodem zakupu jest sama plyta :] w koncu sam jej nie zrobilem ;p?? Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Pewnie teraz bym tak zrobiła, ale to było sto lat temu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|