Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.07.2006, 20:39   #1
karoleczkaaa
Guest

Domyślnie Paryż rodem z XVIII wieku

witam wszystkich

czytając książkę pana chodorlos de laclos pod tytułem "niebezpieczne związki" (zna ktoś? podobno jest super film) wpadlam na pomysl do ktorego strasznie sie zapalilam a mianowicie zeby zrobic w moich ukochanych simach paryskie miasto rozpusty

przewertowalam tez inne ksiazki ktore moglyby odnosic sie do tamtej epoki i mam troche imion, nazwisk i godnosci (markiz, hrabia, ksiaze itd.) ale jesli zna ktos jakies takie egzotyczne to prosilabym zeby tu wrzucil :* planuje zeby wszystkie simy mialy tylko takie aspiracje jak:
1. pragnienie romansowania (simy w kwiecie wieku)
2. pogon za bogactwem (to glownie starsi simowie panowie)
3. posiadanie rodziny (glownie starsze simki)
4. przyjaciele i slawa (nastolatki)

prosilabym bardzo bardzo bardzo mocno zeby ktokolwiek wrzucil linka do stronek gdzie moge znales takie rzeczy jak:

- NUMER JEDEN TO OTOCZENIE - PARYŻ - jak kazdy wie zbudowany na planie gwiazdy z Sekwana (rzeka) i rozchodzacymi sie ze srodka koncentrycznie alejami, Polami Elizejskimi i Laskiem Bulonskim
- ogromne, francuskie rezydencje z ogrodami i alejkami
- meble z tamtej epoki (kominki, toaletki albo cale buduary, ogromne łoża, puszyste sofy i stoliczki na wygietych nozkach, starodawne kuchnie i lazienki cale w zlocie, duze haftowane dywany, peki roz i lilii w starych wazonach, troche elektroniki rodem z tamtych czasow)
- tapety i podlogi w mocnych, wyrazistych kolorach zdobionych zlotymi lub srebrnymi ornamentami
- stosowne okna i drzwi
- fryzury - wlosy upiete w siateczke, gladko zaczesane lub inne, makijaze (np. z zalotnymi pieprzykami), bogata bizuteria
- kariery (i tu nie wiem co wymyslic, moze jakies admiralskie albo prezydenckie dla facetow, a dla kobiet ? pozostaje im chyba tylko siedzenie w domu) ale to niekoniecznie

dziekuje wszystkim z gory za chocby najmniejsza pomoc i sama zaraz zabieram sie do szukania

pozdrawiam goraco
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.07.2006, 21:24   #2
karoleczkaaa
Guest

Domyślnie

przekopalam cale modthesims2 i mam wszystko co tak jest ale nie bylo tego za wiele bo mam tylko wlasny biznes i uniwerek a do wiekszosci trzeba miec jeszcze nocne zycie :/ a byly naprawde super rezydencje no ale nic to trzymam za was kciuki

aha i moze wie ktos jak zrobic w simach przy wpisywaniu imienia albo nazwiska takie male "e" z kreseczka na gorze np. jak w wyrazie cafe - tam nad e powinna byc taka kreseczka - tak jest w wiekszosci francuskich nazw

dzieki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.07.2006, 22:25   #3
Makabrus
Guest

Domyślnie

ta kreseczka to "umlałt" wydaje mi się, że powinieneś pokąbinować coś z jezykem wtedy będziesz miał te literki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.07.2006, 15:38   #4
karoleczkaaa
Guest

Domyślnie

to e z kreseczka juz mam trzeba wcisnac Ctrl+`,E i bedzie ale dalej nie widze ani jednego marnego linczka ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.07.2006, 21:26   #5
karoleczkaaa
Guest

Domyślnie

eeejjjj...no nie wierze ze nikt nic nie znalazł... chyba przerzuce ten temat na simsweb...a tak przy okazji...MAKABRUS JA JESTEM DZIEWCZYNĄ!!!!!WIĘC MOŻE "powinnaś" A NIE "powinieneś" xP !!!!!!!jesli jednak ktos by cos znalazł, to prosze....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.07.2006, 22:25   #6
beztlenowiec
Guest

Domyślnie

tu jest troche mebli moze sie przydadza tu

te ciuszki chyba będą ok te poszukaj we free area i tu jest pare tu

Luwr itp tu nie wiem jak on wygląda, ale piramidkę sobie zburz, bo jeszcze na nią za wcześnie

no i Paris tu

jeszcze to

Ostatnio edytowane przez beztlenowiec : 04.07.2006 - 15:07
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania