|
|
#62 |
|
Reputacja: 13
|
Dzięki za komentarze
Następny odcinek dopiero robię, ale jak już zaczęłam to powinno pójść w miarę szybko Sławko, najpierw wysyłam na imageshack, a potem kopiuję adres obrazka, w poście klikam na "wstaw obrazek" i wklejam. No i "ok" i gotowe Wiem, nie umiem tłumaczyć
|
|
|
#63 |
|
Guest
|
Czekamy Polciu
Ostatni odcinek mnie najbardziej zaciekawił Mam pewne podejrzenia co do bohaterów ;p ale nie chcę ich zadardzać
|
|
|
|
#64 |
|
Guest
|
<+>Mi sie przyjemnie czyta jak narazie;>.....
<!!!!>Chociaż zgadzam sie ze wiekszosc fotostorow ktore robia niektore osoby sa o BOGACZACH $$$$$$<->Szkoda zdjęcia troszke marne i tu by był minus;( ale KIT!!! jak narazie jeszcze cos widac na tych fotach;Dpozdro :* Ps.czekam na następny odcinek!~!~!~!~!~~~~~`...!!!!!!!!!
|
|
|
|
#65 |
|
Guest
|
hmmmm ale reszta zdjęć juz na tym obozie jest dosyć wyraźna
|
|
|
|
#66 |
|
Reputacja: 13
|
No i jest. Czytać i komentować ^^ Kurczę, bez plakatu, bo się nie zmieścił... Albo macie, w linku :]
http://img128.imageshack.us/img128/8749/plakat64nd.png ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#67 |
|
Guest
|
Super odcinek ciekawe co będzie dalej niecierpliwie czekam na następny odcinek fs.
|
|
|
|
#68 |
|
Guest
|
Wreszcie się doczekałam : P Fajny odcinek. Ciekawe, co trener chciał jej powiedzieć... ; ) Błędów nie zauważyłam, bardzo mi się podoba. Zdjęcia też bardzo dobrej jakości i wielkości. Ogółem 10/10 : D
Ostatnio edytowane przez Wika : 11.07.2006 - 11:46 |
|
|
|
#69 |
|
Guest
|
Nooo Polciu odcinek jest po prostu ( jak każdy) SUPER!!!
Twoje FS jest coraz bardziej ciekawe przez to,że coraz bardziej się rozkręca. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek i mam nadzieję, że nie będziemy musieli czekać na niego długo. (Ciekawe co się stanie z Florą )
|
|
|
|
#70 |
|
Guest
|
Fajne Fs! Ja nie widzialam specjalnych błędów. Daję10/10
|
|
![]() |