![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
mam taki problem kupiłem gry :
the sims 2 (wesja DVD), the sims 2 n studiach, the sims 2 nocne życie, the sims 2 własny bisnes instalacja tych wszystkich gier przebiega bez problemów, jednak po włączeniu gry własny biznes jak i innych dodatków pojawia sie coś takiego : ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
kupiles? i tak zadam to pytanie oryginal? moze directX? masz dobra wersje? albo moze karta graficzna?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wszystkie części to orginały. karta graficzna - ATI RADEON 9600 PRO.
Zwykłe sims 2 działa tylko po zainstalowaniu obojetnie jakiego dodatku juz wtedy nie działają ![]() Po zaktualizowaniu sterowników do grafiki i directx-ta do najnowszej wersji nadal nic nie daje. Uruchamiam Simsy przez Własny Biznes i wyskakuje tam taki komunikat ![]() Zainstalowane czesci Simsów to. Sims 2, Sims 2 NS, Sims 2 NŻ, no i Sims WB. Simsy 2 same dzialaja ale każdy dodatek powoduje problem o czym wczesniej juz pisalem. Ostatnio edytowane przez Markizzz : 12.08.2006 - 08:47 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bo na innym kompie swoim probowalem i to samo niestety
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Witam wshystkich... I od razu mam wielką prośbę do Was. (Być może było to już wcześniej, ale nie jestem w stanie przeczytać tych wszystkich postów)
no więc po zainstalowaniu the sims 2 na studiach i nocne życie, gra mi się nie chce uruchomić ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzwoniłem do obsługi klijęta ( nr. można znaleźć w książeczce z instrukcjami ) i tam powiedzieli, że każdy dodatek trzeba instalować w innym katalogu. I to działa. Zainstalowałem w osobnych katalogach i działa.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No jasne ze w innych... gra automatycznie wybiera inny katalog... moze byc np. katalog Program Files/The Sims 2 gdzie jest zainstalowana podsatwowa gra i potem przy instatalacji dodatków wystarczy dac Program Files/The Sims 2/Na Studiach albo Nocne Życie albo Własny Biznes... Wtedy wszystko jest w w jednym miejscu i działa jak należy
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|