![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto moje pierwsze Fotostory... Piszcie czy się podoba!
Samotność w realu ![]() Imie:Amber Nazwisko ![]() Wiek: 17 lat Rodzina: Matka Oliwia Przyjaciele: Nanny Whitlon Sympatia: Brak, podkochuje się w Jacku Moon Wróg: Anna May Hobby: Internet, telewizja, Play Station itp. ![]() Imie: Nanny Nazwisko: Whitlon Wiek: 17 lat Rodzina: Rodzice i brat Tom Przyjaciele: Amber Offy i Jack Moon Sympatia: "Romanse są dla frajerów" Wróg: Anna May Hobby: Zabawa ![]() Imie: Tom Nazwisko: Whitlon Rodzina: Rodzice i siostra Nanny Przyjaciele: Mark May Sympatia: Podoba mu się Amber Wróg: Jack Moon Hobby: Komputery ![]() Imie: Jack Nazwisko: Moon Rodzina: Rodzice Przyjaciele: Prawie wszyscy Sympatia: On sam Wróg: Whitlonowie Hobby: Uroda ![]() Imie: Anna Nazwisko: May Rodzina: Rodzice Przyjaciele: Polly i Lolly Sympatia: Brak stałej, podoba się jej Jack Wróg: Amber Offy i Nanny Whilton Hobby:Udawanie wiecznie pokrzywdzonej UWAGA!!! NIEDAJCIE SIĘ ZMYLIĆ ONA TYLKO UDAJE NIEWINIĄTKO!!! Odc. 1 (Strasznie krótki) ![]() Poniedziałek. Podwórze szkolne. Nanny i Amber rozmawiają. - Matko, Nanny, spóóóójrz na Jack`a! Jest taki przystojny! - Amber jak co rano przyglądała się JAck`owi, przystojnemu brunetowi z 3a - Patrzy na nas! Patrzy! Boże, Nanny, dobrze wyglądam? ![]() - KOBIETO!!! Nie wariuj, to tylko facet! - Nanny ostudziła zapał koleżanki - A po za tym... - ...Romanse są dla frajerów. - Skończyła ruda. - Za każdym razem mi to powtarzasz! - No, no, Wiewiórka chyba nie myśli, że jakiś facet się nią zainteresuje? Przecież nikt jej nie zechce!- Tym tekstem przyjaciółki zostały powitane przez Annę May, "Wiecznie pokrzywdzoną" dziewczynę z ich klasy - ![]() - A skąd wiesz? - Odparła Amber - Daj spokój! Nikt o zdrowych zmysłach nie umówiłby się z tobą nawet na randkę internetową! - Anna postanowiłe, że zepsuje dzisiaj cały dzień Amber - Z taką... wiewiórą? - Ty... Ty... - Amber była już mocno zirytowana - Ja? - Spytała niewinnie Anna - Ty Barbie jedna! - Ruda idiotka! - Pusta lala! - Pomarańczowa świnia! - Wyperfumowana ropucha! - Dziewczęta, proszę przestać, albo zostaniecie ukarane! - Eee... To tylko profesorek-mądralek, czyli Mister Ignacy. Za mistera mógłby go uznać chyba tylko niewidomy i głuchy! Podoba się? Wiem, że krótkie, ale jutro dam 2 odcinek! Ostatnio edytowane przez Mirpul : 31.08.2006 - 12:33 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze jak sama widzisz nie ma zdjęć.
Z imageshacka musisz skopiować kod "Hotlink for forums (1)", a nie "Hotlink for websites". I cóż, jak jest przedstawienie postaci bez zdjęć, to trochę dziwnie się czyta. A odcinek jest krótki i zdominowały go jak na razie wyzwiska na końcu... Fs mnie nie zainteresowało na razie, ale może po 2. odcinku. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Brak zdjęć - to już wiesz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
krótkie no i bez zdjęć ale treść dosyć ciekawa czekam na drugi odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo króciutki, i nie ma fot, i jakoś tak dziwnie się czyta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
<lol> już naprawione! Błędy też poprawiłam!
P.S. Dzięki Isi! |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
fajne foty cool że już naprawiłaś
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No wreszcie focie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
To jak ta Nanny ma w końcu na nazwisko Whitlon czy Fill?
Cytat:
Cytat:
Pierwszy odcinek jest zbyt krótki. Wudaje mi się, że ładnie piszesz, ale lepiej by było gdybyś bardziej ubarwił(a?) to opowiadanie opisami i uczuciami. Mam nadzieję, że drugi odcinek będzie lepszy. Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Heh, już naprawione!
Oto i drugi odcinek "Samotności w realu"! Jutro zrobie "plakat"! ![]() Po szkole: W domu Amber, podczas kolacji - Kochanie co się stało? Jesteś jakaś taka smutna! - Matka Amber, Oliwia odrazu zauważyła zmianę w zachowaniu córki - Nic... Chodzi tylko o... Mamo, co jest ze mną nie tak? - Ruda odrazu przeszła o rzeczy - Nic kochanie! Ale dlaczego tak sądzisz? - Bo... Mamo, każda dziewczyna miała już chłopaka, kiedyś nawet Nanny, a ja? - Kotku, ty też będziesz go miała! Ale dlaczego tak Cię naszły myśli o miłości? - Bo Anna... - Anna? Anna? Anną to ty się nie przejmuj, ona nic o tym nie wie! Jest zepsutą... - Lalą. Wiem, ale... Ona ma przez miesiąc więcej chłopaków, niż wiele dziewczyn przez rok! ![]() Matka przytuliła córkę. Po chwili Amber poszła do swojego pokoju. ![]() A może... Może Anna ma rację? - Myślała Amber idąc do pokoju. - Poszukam chłopaka w internecie! ![]() Amber_17: Cześć! DJ.WWW: Hej mała. Amber_17: Spadaj, niejestem mała. DJ.WWW: Dobra... Duża! Amber_17: Hahaha, bardzo śmieszne! Nie nazywaj mnie tak, dejotku! DJ.WWW: Ok, niech Ci będzie. Amber i DJ gadali jeszcze przez dobre 3 godziny. W tym czasie: ![]() - Siostrzyczko... - Brat Nanny, Tom zagadał do siosry. - Czego chcesz? - Westchnęła Nanny - Niczego... No dobra, skąd wiesz? - Bo mówisz do mnie "siostrzyczko" tylko wtedy, gdy masz do mnie jakąś sprawę! - No dobra, mam pytanie - Jakie? - Czy... myślisz tata porzyczy mi wóz? - Wątpię. Ale chyba nie oto Ci chodziło? - No.. Ta.. Czy... Amber... Pokłuciła się dzisiaj z Anną? - Tak, a co Cię to? Wiem, że nie oto Ci chodziło, znam Cię braciszku! - Ok. Czyambermachłopaka? - Ee.. Nie. A co? CHcesz się z niej ponabijać? - Nie! JA tylko... - Jasne! Odwal się od niej, jasne? To moja przyjaciółka, jak powiesz o niej chociaż słowo, to tak oberwiesz... - Dobra, dobra, nie unoś się tak! ![]() Koło domu Anny. Polly i Anna rozmawiały o... Spóśćmy na to zasłonę milczenia, i idźmy do dnia następnego... ![]() - Nanny! Nanny! Anna miała rację! - Amber rozentuzjazmowana wpadła do szkoły - Że co? Zwariowałaś? - Nanny niemało się zdziwiła - Nie! Weszłam na chat, i poznałam tam śwetnego chłopaka! Znasz kogoś z nick`iem DJ.WWW? - Niee... Dzwonek na lekcję - O boże, Nanny, spóźnimy się! - Zawołała Amber, i dziewczyny pognały na górę. Podoba się? Wiem, że znowu krótkie, ale niemam czasu... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|