![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wg. pomógł patch do 'Na studiach', bo przecież o nich ciągle mowa? ![]() |
|
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Rzeczywiście, do NS może pomóc ![]() ![]() ... Mi patch do NS niestety nie pomógł :con: Ostatnio edytowane przez Artek001718 : 01.05.2006 - 11:21 |
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
miałam to samo, zainstalowałam ściągnięte ze strony producenta patche do "na studiach" i "rozrywka rodzinna" i się naprawiło. Na szczęście!! bo simów miałam już na 4 roku..
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
No cóż... Mi nie pomogło. Zainstalowałem te patche i nic. Cóż... Da się przeżyć.
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
dobra.. skłamałam. Pomogło, ale tylko przy pierwszym uruchomieniu gry. Za drugim razem paski znów spadły na samo dno. ALE - dobra wiadomość - mimo tego simy zaliczają semestr. Wygląda na to, że jest to błąd w wyświatlaniu grafiki, w rzeczywistości pasek się jednak zapełnia. Tylko że tego nie widać, i nie wiadomo ile sim umie..
Korzystając z okazji (wiem, że to zły temat ale w dobrym nikt mi nie odpowiedział): czy ktoś ma działającego linka do "rączki" która pomaga simom kończyć studia?? Albo mógłby mi przysłać plik z rączką na mail?? PROSZE !!! :con: |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Za umiejetnosci np. charyzmy nie podnosi pasek nauki, ponieważ nie jest z tym związane.
![]() ![]() PS. Przepraszam, że pisze chyba w starej notce, ale chciałam pomóc rozwiązac problem. |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podobno pasek może zapełniać się nie tylko po instalacji patcha, ale też po instalacji Glamour (Szyku i Elegancji), przynajmniej tak czytałam (komuś, komu patch nie pomógł, pomogło Glamour).
#20 |
Reputacja: 15
|
![]()
hmm... może spróbuj zmienić kierunek :con:
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|