![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dom jest przeznaczony dla małżeństwa z synem. Zmieniło się w nim właściwie wszystko oprócz bryły zewnętrznej.
Dziękuję za uwagę.
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:56 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza!!!
Domek śliczny, bardzo mi się podoba. 10/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie zauważyłam zbyt wielu dodatków, to jest to:happy2:, śliczny. Nie mam zastrzeżeń
![]()
![]() |
#4 |
Reputacja: 16
|
![]()
Kolejna żenada w wykonaniu Joce. Po kolei: do bryły sie nie przyczepie: bo nie ty ją zrobiłaś, kolory są tragicznie dobrane (np: czerwona łazienka i sosnowe meble), pokrycia ścian są tragiczne, jak w przedszkolu (takie kółeczka i wzorki) no a gwiezdna sypialnia to już kompletna katastrofa. Zresztą w całym domu możemy oglądać przemieszanie stylu i wzorów. Wiem, stworzenie domu z podstawowych elementów jest trudne ale możliwe (wiem to bo sam niedawno zrobiłem clean-a, patrz dom Seike). Ocena 1/10
Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak mozna tak perfidnie krytykowac..?
Ten domek wcale nie jest zenada - - '. Oczywiscie wolnosc slowa,kazdy ma swoje zdanie - okej,ale sa jakies granice.. Ogolnie domek nie jest zly..mogloby byc oczywiscie lepiej,ale wierze ze z czasem domki beda Ci wychodzic coraz lepsze ![]() Patrz jak rozmieszczasz okna,staraj sie zeby byly tak troche bardiej w srodku,nie za duzo okien,ale tez nie za malo. W "gwiezdnym" pokoju nie pasuje podloga...moze lepiej pasowalby jakis bialy dywan? Nie wiem do czego jeszcze mozna sie tak bardzo przyczepic,7/10 ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A mi się ten domek podoba
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Trzeba przyznać ze jest cool! 10/10
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ten domek zwraca uwage bo są tu ładnie połączone dwa style .Jak dla mnie 10/10 bo żadko sie to udaje
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
...hmmm... w jednym pokoju tapetki mi się niepodobają ale domek w porzo 9,5/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|