Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.12.2006, 17:52   #341
Scarlet_Dragon
Guest

Smile

Jak można mieć sługę nie robiąc go kodami?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.12.2006, 22:18   #342
natka_k89
Guest

Domyślnie

Dlaczego po zainstalowaniu gry nie pojawia się folder "Downloads"? Powinien on się znajdować w ... Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Downloads. Jako że go tam nie było, stworzyłam folder o takiej nazwie i wypakowałam do niego dodatki ściągnięte z internetu. Te jednak nie działały, co więcej po przejściu do wyboru okolic wyskakiwał błąd i gra wyłączała się. Instalowałam grę ponownie i pojawaiał się ten sam problem. Gra działa tylko bez tego tego folderu. Jednak wiem, iż powinien on się tam
znajdować, gdyż gra 'The Sims 2' była juz wcześniej instalowana na moim komputerze i tego problemu nie było. POMOCY!!!

zostawiam też nr. gadu 8177004
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2006, 11:55   #343
Darlene
Guest

Domyślnie

Natko, może to nie wina folderu a jakiegoś szkodliwego dodatku z sieci ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2006, 20:58   #344
aniba
Guest

Domyślnie

Mam pytanko... otóż ile można mieć max. rang? Można mieć kilka np. złota robotyka, srebrna florystki czy tylko jedną? Dzięki z góry za odpowiedź.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2006, 22:33   #345
misia015
Guest

Post Pomocy

Proszę pomóżcie mi wpisuje ten kod boolProp testingChestaEnabled true wpisuj i nieraz powieksza sie tobiałe okno a raz nie powiesza(to okno gdzie wpieuje sie kody) oeky wpisze np sim moder dziecko no nie no isie powieksza to okno ci ja mam zrobić i pisze jeszcze ERROR co ja biedna mam zorbic pomórzcie mi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2006, 22:41   #346
misia015
Guest

Domyślnie misia

Proszę pomóżcie mi wpisuje ten kod boolProp testingChestaEnabled true wpisuj i nieraz powieksza sie tobiałe okno a raz nie powiesza(to okno gdzie wpieuje sie kody) oeky wpisze np sim moder dziecko no nie no isie powieksza to okno ci ja mam zrobić i pisze jeszcze ERROR co ja biedna mam zorbic pomórzcie mi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2006, 22:47   #347
misia015
Guest

Domyślnie

[QUOTE=misia015]Proszę pomóżcie mi wpisuje ten kod boolProp testingChestaEnabled true wpisuj i nieraz powieksza sie tobiałe okno a raz nie powiesza(to okno gdzie wpieuje sie kody) oeky wpisze np sim moder dziecko no nie no isie powieksza to okno ci ja mam zrobić i pisze jeszcze ERROR co ja biedna mam zorbic pomórzcie mi IIIIIIIIJESZCZE NAPISZE MÓJ NUMER GG 8217064 PISZCIE MI Z POMOCA PROSZE WAS
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2006, 22:48   #348
misia015
Guest

Domyślnie

Proszę pomóżcie mi wpisuje ten kod boolProp testingChestaEnabled true wpisuj i nieraz powieksza sie tobiałe okno a raz nie powiesza(to okno gdzie wpieuje sie kody) oeky wpisze np sim moder dziecko no nie no isie powieksza to okno ci ja mam zrobić i pisze jeszcze ERROR co ja biedna mam zorbic pomórzcie mi MÓJ NUMER GGG 8217064
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2006, 23:00   #349
_Ania_

Reputacja: 10
Domyślnie

Naprawdę, duża ilość takich samych postów nie spowoduje szybszej odpowiedzi.
Co do kodu, to jest on źle wpisany. Powinno być boolProp testingCheatsEnabled ino nie pamiętam, czy ma być true czy false.
I mała prośba - używaj przynajmniej kropek, bo ciężko jest zrozumieć, o co chodzi.

Nie jestem pewna, ale rang można mieć chyba nieograniczoną ilość. Ja sama miałam chyba ze 3 złote.
_Ania_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2007, 14:22   #350
marza4
Guest

Domyślnie

Jak zdobyć jakąś range? Jak się zatrudnić u jakiegoś innego sima co ma jakieś przedsiębiorstwo? Czekam na odp!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania