![]() |
#342 |
Guest
|
![]()
Dlaczego po zainstalowaniu gry nie pojawia się folder "Downloads"? Powinien on się znajdować w ... Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Downloads. Jako że go tam nie było, stworzyłam folder o takiej nazwie i wypakowałam do niego dodatki ściągnięte z internetu. Te jednak nie działały, co więcej po przejściu do wyboru okolic wyskakiwał błąd i gra wyłączała się. Instalowałam grę ponownie i pojawaiał się ten sam problem. Gra działa tylko bez tego tego folderu. Jednak wiem, iż powinien on się tam
znajdować, gdyż gra 'The Sims 2' była juz wcześniej instalowana na moim komputerze i tego problemu nie było. POMOCY!!! zostawiam też nr. gadu 8177004 |
![]() |
![]() |
#343 |
Guest
|
![]()
Natko, może to nie wina folderu a jakiegoś szkodliwego dodatku z sieci ?
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko... otóż ile można mieć max. rang? Można mieć kilka np. złota robotyka, srebrna florystki czy tylko jedną? Dzięki z góry za odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
#345 |
Guest
|
![]()
Proszę pomóżcie mi wpisuje ten kod boolProp testingChestaEnabled true wpisuj i nieraz powieksza sie tobiałe okno a raz nie powiesza(to okno gdzie wpieuje sie kody) oeky wpisze np sim moder dziecko no nie no isie powieksza to okno ci ja mam zrobić i pisze jeszcze ERROR co ja biedna mam zorbic pomórzcie mi
|
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
Proszę pomóżcie mi wpisuje ten kod boolProp testingChestaEnabled true wpisuj i nieraz powieksza sie tobiałe okno a raz nie powiesza(to okno gdzie wpieuje sie kody) oeky wpisze np sim moder dziecko no nie no isie powieksza to okno ci ja mam zrobić i pisze jeszcze ERROR co ja biedna mam zorbic pomórzcie mi
|
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=misia015]Proszę pomóżcie mi wpisuje ten kod boolProp testingChestaEnabled true wpisuj i nieraz powieksza sie tobiałe okno a raz nie powiesza(to okno gdzie wpieuje sie kody) oeky wpisze np sim moder dziecko no nie no isie powieksza to okno ci ja mam zrobić i pisze jeszcze ERROR co ja biedna mam zorbic pomórzcie mi IIIIIIIIJESZCZE NAPISZE MÓJ NUMER GG 8217064 PISZCIE MI Z POMOCA PROSZE WAS
|
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]()
Proszę pomóżcie mi wpisuje ten kod boolProp testingChestaEnabled true wpisuj i nieraz powieksza sie tobiałe okno a raz nie powiesza(to okno gdzie wpieuje sie kody) oeky wpisze np sim moder dziecko no nie no isie powieksza to okno ci ja mam zrobić i pisze jeszcze ERROR co ja biedna mam zorbic pomórzcie mi MÓJ NUMER GGG 8217064
|
![]() |
![]() |
#349 |
Reputacja: 10
|
![]()
Naprawdę, duża ilość takich samych postów nie spowoduje szybszej odpowiedzi.
Co do kodu, to jest on źle wpisany. Powinno być boolProp testingCheatsEnabled ino nie pamiętam, czy ma być true czy false. I mała prośba - używaj przynajmniej kropek, bo ciężko jest zrozumieć, o co chodzi. Nie jestem pewna, ale rang można mieć chyba nieograniczoną ilość. Ja sama miałam chyba ze 3 złote. |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Guest
|
![]()
Jak zdobyć jakąś range? Jak się zatrudnić u jakiegoś innego sima co ma jakieś przedsiębiorstwo? Czekam na odp!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|