![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jak w tytule. Poszukuje programu do usuwania wadliwych dodatków z sieci, ponieważ jakiś dodatek zepsuł mi gre a nie usune wszystkich, bo za dużo czasu poświęciłam odnalezieniu ich ;(
P.S. Jeżeli taki sam bądź podobny temat już był to przepraszam ale wyszukiwarka mi umarła ;/ |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam!!! Znalazłam!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hmmm...albo jak chcecie to wam moge podać tutaj tą strone
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
napisz, przyda się
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Najlepiej podaj tutaj, może się przydać jeszcze komuś innemu
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Content Manager nie usuwa wadliwych dodatków... Zaznacza na czerwono te, które nie są wadliwe... Z tego co wiem jak dodatek nie jest zrobiony z maxisowego mesha (kształtu) to program go zaznacza, choć on nie szkodzi na grę.
On jest do tego, żeby można było sobie przejrzeć swojej dodatki i wyrzucić np. to, co nam się znudziło. ![]() Do skanowania Downloads pod względem wadliwych dodatków można wykorzystać SimPE: http://sims.ambertation.de/realdownload.shtml (to jest skomplikowane! poradnik widziałam na forum.simsweb.pl) albo Clean Installer: http://sims2pack.modthesims2.com/ (dział Downloads) Chociaż ten drugi też podobny do Content Managera (tzn. możemy przejrzeć swoje dodatki, a dodatkowo zaznacza nam hacki oraz dodatki, które sie powtarzają)... Ale możesz np. sprawdzić dodatki po dacie wrzucenia do Downloads i wyrzucić najnowsze. Czasem wszystkie programy nawet zawodzą. ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 14.01.2007 - 15:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|