![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Super!! Takiego domku jeszcze nigdy na tym forum nie widziałam. No był taki jeden fajny... W Twoim domku nie podoba mi się tylko na zewnatrz ten jakby to ująć... beznadziejny {bez obrazy} ogródek i beznadziejny kolor domku {znaczy kolory}. Moja ocenka to 9,99/10,00.
Pozdrówka, Ex. |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny dom. Trochę mnie wkurzają te cegły jasne z zewnątrz, no ale może być. W salonie to tak jakby trochę nabździone po jednej stronie, a po drugiej zupełnie pusto. Za dużo tych lamp. W pokoiku dziecięcym materac na łóżku i na stoliku do przewijania jest zbyt jasktawy i nie pasuje do tego bladego różu na podłodze i fioleru na ścianie. A ta czerwona lampa wygląda tu beznadziejnie. Później drugi pokój dziecka. Podłoga ze ścianą się fajnie zgrały. Gorzej z ozdobami i meblami. Nie podobają mi się zasłony i niektóre obrazy oraz ta lampa stojąca w kwiatki. Dalej sypialnia z garderobą - świetnie. Bardzo mi się podoba. Tak samo łazienka - do niej też nie mam zastrzeżeń. No i ogródek też w porządku. A zapomniałam o kuchni i holu. Kuchnia też jest ekstra. Lubię te cegły. Jedyne co mnie drażni to te płytki, które mi tu do niczego nie pasują. Część z jadalnią super
![]() Hol jest cudowny. Pomieszczenie, które najbardziej mi się podoba to właśnie hol. Taki przytulny i w ogóe fajny. Moja ocena - 7/10. |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ładny dom, widać, że się napracowałaś. Daję mu ocenę 10000/10
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|