![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam! Bardzo licze na wasza pomoc. Jak ktos gra w the sims 2 na monitorze LCD to wie o co chodzi
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jeli chcesz uruchomić w rozmiarze 640x480 to tak:0
-Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrót do simsów. -Wybierz "właściwości" -Wybierz pasek "zgodnoć" -Zaznacz polecenie ,,uruchom w rozdzielczości ekranu 640x480 -Wciśnij OK A co do folderu downloads to zrób tak (miałam to samo): -Wejdź na strone www.modthesims2.com -Znajdź jakąś rasę psa lub kota do zainstalowania -Ściągnij i zainstaluj Wtedy folder downloads utworzy ci sie sam. Mam nadzieje, że pomogłam ![]() Ostatnio edytowane przez 13_aga_13 : 11.02.2007 - 15:51 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
O boże nic nie trzeba ściągać, żeby był folder downloads :/ Wystarczy utworzyć ten folder ^^
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ale jak utworzylam i skopiowalam tam np. mebel to dalej go w grze nie bylo
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
klikajac prawym przyciskiem na ikone gry nie mam tam czegos takiego jak 'zgodnosc' ;((((
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Ale czy na pewno chodzi Ci o mniejszą rozdzielczość? Jeśli chcesz, żeby pasek ze wskaźnikami w grze był mniejszy, musisz zwiększyć rozdzielczość.
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
fAKTYCZNIE ;D dzieki, tylko prosilabym jeszcze o podpowiedz jak to zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Hm, u mnie kiedyś w opcjach gry była dostępna tylko rozdzielczość 800x600, a dopiero po wymianie karty graficznej pojawiła się do wyboru jeszcze 1024x768. Nie wiem, jak to wymusić innym sposobem.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|