![]() |
#62 |
Reputacja: 12
|
![]()
IMO Bella jest jedna prawdziwa i jeżeli ktoś ma szczęście to ją spotka w Miłowie ;]. W Dziwnowie jest jedynie klon. Zagadkowa jest dla mnie sprawa faktu, że Morti dalej ma ją we wspomnieniach, a często przy przywracaniu jej boolProprem Bella za chwilę znika - zupełnie jakby nie istniała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 | ||
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
A moja simka sie zapoznała z Bellą! Nie mogłam niestety jej wprowadzić do rodziny ani nic , bo musiałam odinstalowac simsy, ale to juzinna sprawa... Napiszę jak ją spotkałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Ja tez rzadko gram w DZIWNOWIE i wszedlem raz jakąś rodzinką do dziwnowa zamieszkałem i "PRZYSZLI SĄSIEDZI ABY POWIATĆ CIĘ W SĄSIEDZTWIE" i byłA między nimi Bella. ;p i sobie mysle ze moze gdyby wziać i poslubić z nim belle a potem przeprowadzić sie do milowa i zeby zakochać mortiego w "TEJ" belli i aby ona była z mortim to moze by sie udało.
![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 25.02.2007 - 21:02 |
![]() |
![]() |
#68 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Drzewo genealogiczne Belli-ma jakiś tam zmarłych,starszych z rodziny,ale ma w drzewie swoje dzieci!Z Mortim nie była zaślubiona ale miała z nim dzieci!Cała tajemnica.Bella przywrócona InSIMenatorem.
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Ja opracowałam teorię,że Bella została uprowadzona przez kosmitów i wydaje mi się własnie,że powróciła w ciele tej pokojówki (pani langerak czy tak jakoś).Z kolei drugim przypuszczeniem jest to,że naprawdę została uprowadzona przez kosmitów.I dziwnym wydarzeniem jest to,że ostatni raz widziano ją w domu Dona - podejrzewam,że ma on coś z tym wspólnego.Następnie myślę,że po prostu odeszła od Mortimera do kogos innego.Tylko do kogo?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|